3. plass i 2. divisjon Trøndersk Mesterskap 2017

Hovedkorpset i Hommelvik Juniorkorps deltok i Trøndersk Mesterskap, 2. divisjon skolekorps, 29. januar 2017. Det var 9 påmeldte korps i denne klassen, og Hommelvik kom på en flott 3. plass med 91 poeng. 

 

IMG_3483.JPG (normal str) 1/2-2017 

2. divisjon skolekorps Dirigent Poeng Nr.
Byneset Leinstrand Skolekorps Dirigent John-Arve Viset 94 1
Lade Skoles Musikkorps Dirigent Jens Einar Kvenild 93 2
Hommelvik Juniorkorps Dirigent Ole Marius Holden 91 3

 Lenke til opptak fra konserten, publisert på Facebook(tilgjengelig også uten Facebook-konto).

Musikk:

  • Buglers Holiday
  • The Sleepingplace of the Stars
  • Children of Sanches

Dommernes kommentarer:

Dommer I:

"Feiende flott spill solister! Teknisk bra overskudd og fin balanse i gruppa. Korpset kompa ypperlig, men blir ørlite for sterke her jeg sitter. Et forrykende tempo, som dere fikser, men det er på grensen så pass på å ikke øk. En ørliten tendens bare.

God karakter og fin presisjon i åpning. Liker energien. Stødig og godt slagverk. Og det driver solid. Husk at når dere spiller i Olavshallen så digger den slagverket, spes. skarp- og stortromme, så spill med kontroll. Godt samspill og dere tar vare på dynamiske effekter som cresendo samt fortszato. BRA! Supre horn i ff-partiet. Hele korpset spiller med overskudd, slutten løfter taket i Olavshallen. Her matcher korpset slagverk. Glimrende skarptrommespill!

God stilforståelse og dere spiller med godt driv og energi. Det svinger godt og dere har overdkudd. Kunne tenke meg enda større variasjon dynamisk i låten her. Også grooven kunne muligens vært tatt ut mer i fortissimo for så å soille mindre i svakere partier. Forsøk litt på det! Takk for konserten!"

 

Dommer II:

"Flinke solister, spiller tydelig og musikalsk. Pass på at kompet til dem ikke blir for sterkt og tungt. Her "jages" det litt slagverk og tempoet blir så framover at treblås ikke klarer helt å spille sine 1/16-løp i stikket samt trise-løp på slutten.

Fin åpning - solid trøkk, og fin overgang til 9. Lyrisk og fint uttrykk her, og fint inn i 18 igjen. Liker spillinga her, og at det går "framover". Det gir spirit til å uttrykke fraseringene godt, noe jeg synes dere gjør! 82: Øv litt på intonasjonen her... Fin "beat" fra 90. Ta mere vare på marcato-frasering inn mot 123 og etter det (også fra 133). Fint og tydelig skarptrommespill på slutten!! Teknisk fint spilt!

Fin åpning, tydelig rytmisk og godt frasert! Fint inn mot 11. Fint rytmisk uderlag både før og fra 35. Også fint rytmisk driv, og bra presisjon helt ut stikket. Gode gruppe-prestasjoner. Øv litt på å la gruppene være mere bevisst på å lytte på og følge hverandre i samspill.

Fint å høre korpset spille!! Lykke til videre

NB! Kammermusikk vil være fint for korpset å øve på, både for intonasjon, men også for forståelse av å lytte, overta strofer, videreføre dem, og gi dem tilbake til andre grupper (instrumenter)."

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse