Stevne på Tynset 17-19 June 2016

Da er det klart for å tenke på årets korpstur!

Ettersom vi var på langtur i fjor, så har årets tur en destinasjon som er litt nærmere. Vi planleggter å dra på stevne til Tynset, det vil si en helgetur sammen mange andre korps, mye korpsmusikk og møte med mange andre "korpsglade" barn/ungdommer og foreldre :-)

Korpsstevnet foregår i helga 17-19 juni 2016, med avreise fra Vika fredag tidlig ettermiddag og retur til Vika søndag kveld.
Stevnet til by på konserter og marsjeringer som korpset vårt både vil se /høre på og selv delta på. Lørdag kveld er det fest i Tynsethallen:-) Hele 17 andre korps er påmeldt så det blir skikkelig gøy og mye liv i Tynset denne helga!

Pris pr. medlem blir på ca 1800kr og dekker reise, all mat, overnatting og medalje. Innlosjering vil foregå i klasserom/gymsal. På grunn av påmeldingsfrist til stevnet har vi bindende påmelding innen 10 April.

Vi håper at så mange medlemmer som mulig, både musikanter, drill og aspiranter vil være med på tur. Det er selvsagt også bruk for at en del foreldre vil være med som ledsagere. Korpsturer er skikkelig gøy og en viktig sosial happening for medlemmene!

Mer detaljert informasjon og eksakt pris kommer så snart vi har fått planlagt alle detaljer og vet hvor mange som vil være med.

 

Vennligst gi tilbakemelding innen 10. april om hveom som vil delta (både medlemmer og eventuelle foreldre) Påmelding er bindende og gjøre på epost til korpset.

Ved spørsmål kontakt Agnes eller Line i styret.

 

 

 

X
X
X

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse