Sommerens korpstur går til Bournmouth.

Bilde

Bli med på korpstur!

Byen er et av de mest populære turistmålene på Englands sørkyst.

Vi reiser søndag 23. Juni fra Værnes til London og derfra videre til Bournmouth i buss. Vi drar hjem fredag 28. juni. For mer informasjon om byen, se Tripadvisor-Bournmouth  og http://www.bournemouth.co.uk/ .Årets destinasjon fikk i tillegg god omtale i Adresseavisen for kort tid tilbake. (Der stod det også tips i forhold til London).

I sentrum av Bournemouth er det gode shoppingmuligheter. Flere handlegater er dessuten bilfrie. Englands fineste strender.

Prisen pr deltaker blir på maks 5300,- Prisen inkluderer buss, fly, kost og losji på turen samt utflukt til Splashdown, i Pole. Det er 25 % søskenmoderasjon (korpsmedlemmer).

På langturer som dette åpner vi opp for at søsken som ikke er med i korpset kan være med på turen. Denne turen passer bra om noen ønsker å kombinere med ei langhelg i London. Flyretur kan utsettes til mandag 1. Juli for de som ønsker å utforske England på egen hånd..

Vi har fått spesielt gode pristilbud fra reiseoperatøren, og bør vite antall som blir med så tidlig som mulig. Ber derfor om svar innen torsdag 13. desember. Dette for å reservere riktig antall flybilletter og hotellrom. Nærmere detaljer om turen, samt depositum (ca 1500kr) vil bli sent ut så snart vi har fått oversikt over hvor mange vi blir.

Meld dere på til juniorkorps@gmail.com innen 13.desember og bli med på sommerens korpseventyr! Å dra på tur sammen skaper uvurderlig samhold både blant barn, ungdom og foreldre i korpset. Hvis dere har spørsmål er det bare å ta kontakt på epost adressen ovenfor eller til turkomiteen ved Lorentz Teigen på tlf 48164698.

 

Glad korpsturhilsen fra Styret i HJK


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse