Rapport fra Hirtshals

Bilde

Et fantastisk vær dannet rammen for vår tur til Hirtshals og Danske Bank Cup i pinsen.

En litt tidlig start på fredag morgen gjorde at vi kunne bruke mange timer på stranden på fredag ettermiddag.

Lørdag formiddag startet alvoret med kamp mot Fossum. En brukbar kamp fra oss, men med litt uhell ble det bare uavgjort 3-3. Søndag morgen møtte vi det danske laget Fortuna. Her spilte vi en kjempekamp og vant fortjent 3-0 (Fortuna hadde kvelden før slått Fossum 5-1). Vi var dermed klare for semifinale hvor en gammel kjenning; Amasone Asker, ventet. Dette ble en gjevn og spennende kamp som til slutt ble avgjort på straffespark-konkurranse. Den vant dessverre Amasone.

Mandag morgen var det derfor bronsefinale mot Fortuna. Også dette ble en gjevn kamp, men vi halte i land en "sliteseier" og kunne fortjent ta i mot bronsepremier i turneringen. En sportslig suksess.

Også det sosiale var en suksess. Vi fikk god tid mellom kampene til strandliv (også trenerteamet måtte bade :-)). Diskotek var det to kvelder slik at jentene hadde en kveld til å bli litt kjent med andre lags spillere, og en kveld til å bli "ordentlig godt kjent med" andre lags spillere. Så vidt vi vet er det utvekslet mange sms'er mellom Norge og Danmark i ettertid.............

Tusen takk til Birgir (faren til Klara) og Kristin (moren til Ada) for jobben som sjåfører og støttespillere. De fikk oppleve en fantastisk flott og positiv jentegjeng hvor det aldri er mere tull enn det vi ledere fortjener.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse