En liten statusrapport nå når vinteren nærmer seg slutten

Vi har en stall på 19 jenter som deltar på vintertreningene. I gjennomsnitt har det vært 12 til 13 spillere på hver trening og det synes vi er bra. Innsatsen og kvaliteten på trenigene er veldig bra, og vi ser stor individuell fremgang.

I vinter har vi spilt Vinterliga (siste kamp er neste søndag) med litt vekslende resultater. Med unntak for de 10 første minuttene i siste kamp mot Røa, har imidlertid spillet vært bra. Det tar vi med oss videre.

Det neste store er Drammen Cup den 14. og 15. april. Her er 15 og 16-års klassen slått sammen, så her skal vi få skikkelig motstand. Det blir en fin utfordring.

Seriespillet begynner i slutten av april, og så er det Danmarkstur i pinsen!!!

I år stiller Holmen med jenter 11' lag i 13, 14, 15 og 16 års klassen. Det er første gang på mange år :-). I tillegg har vi et juniorlag som stiller 7' lag. Vi kommer til å samarbeide på tvers av årsklassene i sommer for å gi alle et best mulig tilbud, og muligheter til sportslige utfordringer. Konkret bertyr det at enkelte av våre spillere vil få tilbud om å spille kamper for 16 års laget, og muligens også for juniorlaget hvis man har lyst. Tilsvarende vil noen jenter fra 14 års laget (J98) få tilbud om å spille kamper for oss. Dette vil først og fremst være i Addidas cup og OBOS cup. I tillegg kommer endel 98 jenter til å trene mer eller mindre fast med oss i tillegg til sin egen trening.

Vi håper på denne måten at vi klarer å gi et skikkelig sportslig tilbud til alle, samtidig som vi beholder årsklassene som "base". Dette siste er særlig viktig i forhold til det sosiale.

Vi gleder oss til sesongen begynner for alvor.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse