Reiserapport fra Sandar Cup

10 jenter og tre ledere møtte på Holmen kl 16 for Sandar Cup. Troppen ble supplert med 5 spillere som møtte direkte i Sandefjord.

På fredag ble vi invitert på hytta til foreldrene til Amalie for bading og grilling. Det var veldig hyggelig så tusen takk til Merete og Roger for et flott initiativ som jentene og lederne satte stor pris på.

Lørdag startet mot Eidsvåg. I en jevn kamp klarte vi virkelig å ta ut vårt beste, og vant til slutt fortjent 1-0 etter en fin scoring av Kaja. I kamp nr 2 møtte vi Løten. Vi var helt overlegne i banespillet, men (som vanlig i år) klarte vi ikke å sette ballen i mål til tross for drøssevis av sjanser. Til slutt fikk Mathilde pirket ballen i mål på en retur etter stangskudd fra Solveig H. Vi trodde da saken var i boks, men konsentrasjonen glapp i sluttminuttet på en corner for Løten. Sluttresultat 1-1. På bakgrunn av øvrige resultater måtte vi vinne siste kampen mot Kongsberg for å gå til A-sluttspill. Var vi overlegne mot Løten, så var enda mere dominerende mot Kongsberg, men fortsatt klarte vi ikke å score. Ved ett tilfelle ble ballen reddet på streken tre ganger før de klarte å avverge. Heldigvis reddet Ingeborg oss med en flott scoring i 2. omgang, slik at vi vant fortjent 1-0 og var klare for kvartfinale på søndagen. En takk til Holmen gutter 97 for flott innsats som heiagjeng i den kampen.

Lørdag kveld var det stort disko. Som vanlig fikk noen nok etter noen timer, mens andre ble til det stengte. Heldigvis er jentene nå så store at lederne slipper å være med inn:-).

Søndag morgen var det kvartfinale. Vi møtte Skarnes og må bare innrømme at det var et bedre lag enn oss. Vi ga dem imidlertid kamp til det siste, og tapte kun med ett mål, 0-1.

Sportslig er trenerteamet meget fornøyd. Vi spiller noe av den beste fotballen vi noen gang har spilt, og det er en fornøyelse å se på insatsen og offerviljen i laget.

Sosialt var det også topp. Dette er nå en godt sammensveiset gjeng, som er enkle å ha med på tur, samtidig som de er godt i stand til å utfordre lederne med oppfinnsomhet og ønsker om å gjøre ting på egen måte. Akkurat slik det skal være.

Tusen takk til alle som var med, og til en stor kontingent foreldre som tok turen både lørdag og søndag for å heie.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse