Stor fremgang i 2. serierunde i Vinterligaen

Holmen 1 startet helgen med kamp mot KFUM. Mye snø og vanskelige forhold gjorde at vi fikk noen merkelige situasjoner, og KFUM scoret etter 1 minutt nettopp på en slik. Vi var imidlertid spillemessig (og ferdighetsmessig) vesentlig bedre enn KFUM og storspilte til tider. Det satt på midtbanen men fint samspill og flotte presise fremspill til kanter og spisser. Julia scoret 2 i 1. omgang og vi gikk til pause med 2-2. I 2. omgang var vi overlegne i banespill og kunne etter hvert cruise inn til en fortjent 6-3 seier. Julia scoret til slutt imponerende 4 mål. I tillegg mål av Ida og Vilde.

Holmen 2 møtte Stoppen på Lier stadion på søndagen. Der ble vi møtt med musikk på høytaleren og gratis kaffe. Virkelig en flott tur på landet. Dessverre var vi bare 11 spillere som møtte, og det ble derfor en forsvarskamp. Vi klarte oss imidlertid veldig bra, men ble naturligvis slitne på slutten av hver omgang, og det var da vi fikk mål i mot. Likevel et svært hederlig 0-3 tap.

Svært skuffende var det imidlertid at tre spillere ikke møtte nå i dag, og heller ikke fant bryet verdt å melde fra om dette. Det er utrolig dårlig gjort overfor de jentene som møter. Kampen i dag hadde vi godt kunne vunnet hvis vi hadde hatt muligheten til å bytte inn på friske ben. Sånn som det ble, skal vi være glad vi klarte å begrense nedelaget.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse