Stygge tall i Vinterliga premieren

For Holmen 1 ble det en håpløs kamp mot Stabæk da mange forfall gjorde at vi bare var 10 spillere. En skade og en som måtte gå tidlig gjorde at man avsluttet med 8 spillere. 13-0 ble sluttresultatet.

Det er VIKTIG at man sier fra tidlig hvis man ikke kan spille en kamp, slik at vi kan få hentet inn andre spillere. Med unntak for sykdom er der det ingen grunn til at man ikke melder forfall minst 2 dager før kampen hvis man skal reise bort eller delta på annen aktivitet. Sent på kvelden før kamp holder ikke. Det er ingen morsom opplevelse for de som faktisk møter opp.

For Holmen 2 var det fullt oppmøte, men vi møtte et godt ØHIL. Det var mange som ikke hadde spilt sammen før hos oss, og vi slet med å få de rette relasjonen. Mange farlige balltap på midtbanen medførte at vi fikk et konstant press mot oss. Det ble mye bedre mot slutten av kampen, hvor vi også hadde flere muligheter til å score. Tap også for Holmen 2 med 5-0. En særskildt takk til Nina som steppet inn som keeper da Camilla måtte "kaste inn håndkle" i pausen pga ryggsmerter.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse