2-1 seier over "Verket"

Det var ikke uten en viss spenning at vi møttes på Holmen i kveld. Da 9 spillere var på klassetur måtte vi låne fem 98 spillere og sette sammen et helt nytt lag. I tillegg lånte vi Susanne som til daglig spiller med gutter 98.

Etter en famlende åpning tok vi tak og fikk til mye fint spill. Vi så eksempler på at laget var lite samspilt, men så også flere flotte kombinasjoner, og de ble flere etter hvert. Derfor fullt fortjenet at vi gikk opp til 1-0 ved Caroline.

I andre omgang begynte vi å bli slitene og Bærums Verk tok mere å mere over. Ved hjelp av noe flotte redninger av Camilla, og Ada som reddet på streke to ganger klarte vi å holde nullen. Det var nok litt ufortjent at vi klarte å score på ett av våre få angrep i 2. omgang. Igjen var det Caroline."Verket" fikk til slutt en redusering, og på slutten var det antydninger til panikk, men vi red stormen av.

Det var veldig flott å se at 97 og 98 etter litt samkjøring fungerte bra sammen, og vi tror dette viser at neste år skal bli veldig spennende.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse