Exit i Adidas cup

Vi var allerede ute av Adidas cup før kveldens møte med Bærums Verk, men hadde fortsatt æren å spille for. Det virket som om forkjølelses epidemien er på retur, for jentene virket vesentlig friskere enn i går.

Vi gikk rett i angrep og tok "Verket" fullstendig på senga. Ragnhild ga oss 1-0 etter få minutter og alt så veldig lyst ut. Vi fikk tak i midtbanen og fikk til vårt spill, selv om en hard kunstgressbane gjorde det vanskelig å spille nøyaktig. Kampen jevnet seg mere ut og Bærums Verk kunne redusere før pause.

2. omgang var vi også godt med på, og det var litt urettferdig at "Verket" økte til 1-2. Det var derfor helt fortjent at vi reduserte ved Caroline. Dessverre glapp det i forsvaret på slutten, og Bærums Verk kunne sette inn det avgjørende 2-3 målet.

Vi må likevel være godt fornøyd med innsatsen. Selv med tre tap i Adidas cup skal vi huske på at her møter vi de aller beste lagene som "topper" med spillere som vanligvis spiller i eldre årsklasser. Vi er mye nærmere i år enn i fjor og det betyr at det vi holder på med er riktig. Solid forsvar og et fastsatt enkelt spillemønster i angrep er tydeligvis rett medisin.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse