Da feirer vi 17. mai på toppen av tabellen

Med 3-1 over Langhus i kveld inntok jentene tabelltoppen 2 poeng foran Amasone Asker.

I kveld var det "road-trip" til Langhus i et ufyselig vær. Sykdom, skader og skolearbeid gjorde at vi kun var 12 spillere (inkl Ingeborg fra 98 laget). Ekstra honnør til Helene som trosset tette bihuler og stilte opp. Mål ble det også.

Vi tok kommandoen med en gang, og var helt overlegne de første 10-15 minuttene. Vi kom imidlertid ikke til de helt store sjansene. Kampen jevnet seg ut etter hvert. Langhus fikk en corner hvor Annecken var uheldig å satte ballen i eget mål. Sett fra vårt ståsted skulle imidlertid dommeren ha blåst frispark for dytting, men lite å gjøre med det.

I 2. omgang gikk vi rett i angrep og Helene scoret etter ca ett minutt. Kort tid etter var Ragnhild i gjennom som ga oss en helt fortjent 2-1 ledelse. Nå begynnte spillet virkelig å gli. Flere flotte angrep hvor vi fikk til baller ut på kantene og innlegg. Helt fortjent at Solveig V satte inn 3-1.

Mot slutten av kampen begynte det å merkes at vi bare hadde en innbytter. Langhus tok over, men forsvaret red stormen greit av. Oppsummeringsvis; bunnsolid i forsvar og keeper, veldig bra jobbing på midtbanen og gode angrep. Flott innsats.

Ingen grunn til å gi fra seg toppen av tabellen nå.

Neste kamp er mot Vål'enga. Det blir et ordentlig toppoppgjør. Vi gleder oss.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse