Heroisk innsats fra de 11 som møtte ga 1-1 mot Fossum

Fantastisk innsats av 11 spillere gjorde at vi klarte 1-1 borte mot Fossum i kveld. Tre forfall rett før avreise gjorde at vi stilte uten innbyttere. (Med så kort varsel blir det ikke mulig å kalle inn 98 spillere som erstatning) Enklere ble det ikke av at Solveig (som nok ikke var helt frisk) gikk helt tom etter mye løping på midtbanen i første omgang, og at vi derfor spilte hele 2. omgang med kun 10 spillere.

Første omgang var jevn uten store sjanser. Vi fortsatte på mange måter fra Oppsal kampen med god defensiv trygghet, og tidlig oppspill i bakrom. Vi vinner nå midtbanen i mye større grad enn i fjor, noe som skyldest at vi spiller 4-3-3. Det gir oss større trykk fremover. Dette til tross, Fossum tok ledelsen. Ada hadde muligheten på et skudd fra ca 18 meter, men ballen strøk utenfor krysset.

I 2. omgang ble vi overkjørt de første 10 minuttene, og det så stygt ut med bare 10 spillere. Likevel var vi solide defensivt og de kom ikke til mange sjanser. Utover i omgangen klarte vi å overta initiativet og det var helt fortjent at vi utlignet. Det er usikkert om det var Katrine eller Maria som var sist på ballen før den gikk over streken, så vi deler æren for scoringen på dem begge.

I kveld var uavgjort en seier!!!!!!!!

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse