Det ble bare nesten........................

Så var (endelig??) sesongen i gang igjen med første vinterligakamp mot Amasone. Amasone fikk et lite overtak til å begynne med, men kampen jevnet seg fort ut, dog uten at noen av lagene kom til de store målsjansene. Vi hadde på forhånd blitt enige om å fokusere på pasningsspill, og det synes jeg vi fikk godt til.

Midtveis i 1. omgang får Amasone en scoringer etter litt "klabb og babb" i feltet etter en corner. Like etter hadde vi et skudd i stolpen, så det hadde ikke vært noe å si på uavgjort til pause.

I 2. omgang hadde vi et godt grep om kampen, og nå fikk vi virkelig til endel pasningsspill. Både Amalie og Maria hadde store sjanser, men dessverre............... I steden gikk Amasone opp til 2-0 etter en fin gjennomløpning av deres spiss.

Alt i alt var trenerene godt fornøyd med spill og innsats. Det er nå veldig lite som mangler på at dette blir veldig bra, og vi er sikre på at vi gjør rett i å forsøke å spille fotball i steden for bare å sparke ballen oppover og håpe noen raske spisser scorer.

Neste mulighet blir mot Tofte/Fremad på Holmenbanen søndag 11. desember. Nærmere detaljer kommer etter hvert.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse