5-0 over KFUM 2 i siste bortekamp

Vi møtte KFUM 2 i årets siste bortekamp. Jentene ( og lagledelsen ) ble brakt litt ut av fatning da vi så at dommer var Bård Tufte Johansen. Og for å si det med en gang: han er bedre som komiker på TV. Men som han selv sa; det var hans andre kamp som dommer, og alle må jo starte et sted.

Fotballmessig gjorde vi en bra 1. omgang selv om vi slet litt med banen som var en gammel litt hard kunstgressbane. Vi fikk etter hvert utnyttet våre raske spisser, og Ragnhild og Amalie fikk flere sjanser. Det var derfor helt rettferdig når Amalie lagde 1-0 og Solveig V økte til 2-0. Da det stokket seg litt etter dette viste lagledelsen frem sine evner og satte Erle innpå til sin første kamp som spiss. Hun scoret på sitt første spark på ballen.

I pausen ble vi enige om å forsøke å roe litt ned med ballen, og holde den langs bakken. Flott å registrere at jentene virkelig prøvde, og til dels fikk dette til i 2. omgang. Erle fulgte opp suksessen som spiss og scoret sitt andre for dagen. Avslutningsvis la Amalie på til 5-0 og storseieren var et faktum.

Masse ros til alle som gjorde en kjempe god kamp. Vi har virkelig hatt fremgang i høst, og det er moro å se laget spille. Ingen grunn for foreldre å sitte hjemme neste fredag når vi spiller siste kamp for sesongen.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse