Seier over Årvoll

Vi møtte Årvoll i høstsesongens første bortekamp. Vår faste keeper Camilla var syk, men Kaja og Ada tok hver sin omgang i målet og løste oppgaven på en utmerket måte.

Den goden tendensen fra turneringen i Sandar fortsatte. Mens vi tidligere har strevet litt med å komme i gang fra start, var det full innsats med en gang dommeren blåste i fløyta. Jentene klarte å etablere press høyt oppe Årvolls banehalvdel tidlig i første omgang gjennom å være først på ballen og markere ut Årvolls spillere.
Det var ikke ufortjent at Mathilde satte det første målet. Jentene hadde presset lenge mot Årvolls mål, med fint kombinasjonspill ut på kantene, innlegg og en rekke farlige skudd på mål.

Årvoll var først fremst farlige på kontringer og lyktes også å lage et mål på en overgangsmulighet i andre omgang. Men med Holmenjentenes press på motstandernes banehalvdel, var det bare et tidsspørsmål før Holmen skulle score igjen. Kaja og Maria satte innen 1 mål hver i kampens siste 10 minutter. 3-1 til Holmen var fullt fortjent.

Forsett slik jenter!

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse