Tøffe tak på langtur til Skien

Første motstander i gruppespillet i Adidas cup var Fossum fra Skien. Det viste seg å være en skikkelig tøff motstander. De 10 første minuttene ble vi fullstendig rundspilt, og lå under 2-0. Vi klarte å heve oss etter hvert, og takket være flere fantastiske redninger av Camilla, klarte ikke Fossum å score flere mål i 1. omgang. I steden slo vi til på to flotte kontringer og med scoringer av Mathilde og Ragnhild kunne vi gå til pause med flatterende 2-2.

I 2. omgang fortsatte presset fra Fossums side men vi klarte lenge å stå i mot. Det ble imidertid lite vi fikk produsert fremover og til slutt måtte vi kapitulere. Fossum fikk 3-2 midtveis i 2. omgang og da datt vi litt sammen slik at sluttresultatet ble 6-2 til Fosum.

Likevel all ære til jentene for innsatsen. Vi møtte et lag som var meget godt (med flere spillere som spiller fast på deres J16 lag). Vi mangler fortsatt litt på å klare å holde intensiteten oppe i lengre perioder, og bruker litt for lang tid med ballen når vi møter så gode motstandere, men det er slike kamper vi lærer av.

PS. Husk alternativ trening i morgen kl 18:30 i joggeutstyr.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse