5 - 1 seier over J98

Det var nok litt "høye skuldre" på enkelte da vi tok avspark i treningskampen mot J98. Følelsen var at her har vi alt å tape. Selv om vi tok kommandoen fra start, var det J98 som scoret først.

Jentene klarte likevel å fortsette spillet og hadde god kontroll resten av omgangen. Amalie, Klara, Ada og Mathilde (2) scoret, slik at vi gikk til pause med fortjent ledelse.

Etter pause fikk vi bedre orden på spillet, og fikk i gang kantspillet vårt. Det resulterte i flere store sjanser, men vi klarte ikke å utnytte disse. J98 hadde i tillegg en meget god keeper.

Også vår keeper, Camilla, fikk vist seg frem da hun mesterlig reddet straffe mot slutten av 2. omgang. Kampen ebbet ut uten scoreinger i 2. omgang, slik at sluttresultatet ble 5-1. Vi er passe fornøyd, og all honnør til J98. De kommer til å gjøre det bra i år i sin klasse.

Litt dumt at 4 spillere som er tatt ut til kampen ikke gir beskjed om at de ikke kan komme, slik at trenerene må ringe rundt for å få tak i nok spillere. Det burde være unødvendig.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse