Ingen premie i årets vinterliga

Det ble ikke premie på Holmen i årets vinterliga. I bronsefinalen i formddag gikk vi på en "smell" mot Stabæk.

Vi åpnet veldig bra og hadde en stor sjanse allerede etter 1 minutt. Dette ble fulgt opp med flere gode angrep, og alt så veldig lyst ut. Imidlertid slo Stabæk tilbake og fikk to litt heldige mål. Amalie reduserte med et kjempeskudd, og vi var godt med i kampen.

Dessverre manglet litt av beslutsomheten både fremover og bakover i dag, og vi lot Stabæk spille nokså uforstyrret til tider. Det er ikke særlig lurt. Stabæk gikk til pause med 3-1.

Da vi fikk ytterligere en scoring mot oss i 2. omgangs 1. minutt, gikk luften litt ut av oss. Vi klarte imidlertid å mobilisere også enkelte gode angrep i annen omgang, og burde hatt ett par mål.

Oppsummeringen må være at vi er litt ute av kampform, og slipper oss ned på et litt for lavt nivå til tider, mens vi i korte stunder spiller glimrende fotball. Ingen grunn til å henge med hodet altså, det mangler bare litt finpuss hvor vi hever det laveste nivået litt.

Tap 6-1 gir ikke et riktig bilde av kampen, det var mye jevnere enn det, men det var med oss som med dommeren, det glapp stygt et par ganger.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse