"Slaget ved Riser bru" - salg av hefte

8. og 9. april  2016 ble to opplevelsesrike dager for Høland Historielag og ikke minst for alle dere som møtte opp og viste at dette ville dere være med på.  Tilbakemeldingene i dagene etterpå var også mange og gode.  I løpet av de to dagene hadde vi rundt 1 500 tilskuere som fikk høre og se om Karl XII og oberst Kruse som møttes i slaget ved Riser bru 8. mars 1716. En stor takk må også rettes til alle de som på ulik måte deltok i arrangementet med foredrag, teater og musikk.

Høland Historielag har i etterkant av arrangementet laget et hefte hvor foredrag, dikt, myter og masse foto er samlet. På denne måten dokumenterer vi et storartet arrangement og både unge og gamle finner noe de kjenner seg igjen i. Heftet var klart til salg 2. oktober da vi markerte at det var 100 år siden Krusebautaen ble satt opp.

Heftet er nå lagt ut til salg hos Bunnpris på Løken, Coop på Hemnes, Coop på Momoen og Libris bokhandel på Bjørkelangen. Heftet kan også bestilles via denne hjemmesiden og ved epost til kasserer:  kristin.oeiseth@hotmail.com

La dette bli årets julegave til familie og venner, både i og utenfor kommunen. Og prisen er absolutt overkommelig:  kr 120,- for et innbydende hefte i glanset papir hvor spesielt alle foto kommer til sin rett.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse