Grunnlovsjubileet markert på Aurskog-Høland Bygdetun

Aurskog-Høland kommune hadde en verdig markering av grunnlovsjubileet på bygdetunet på lørdag. Utstillingen "Frihet. Likhet og Brorskap" ble først åpnet. Så var det hornmusikk ved Rømskog og Setskog Musikkorps og Sandem Hornmusikk. Det var historisk tilbakeblikk ved historiker Hans Fredrik Dahl som eier Larsbråte Gård. Så hadde S. Høland Teaterlag ved Thorun Werswick satt opp tre tidsbilder fra 1814 med utgangspunkt i Kollerud hvor vår egen eidsvollsmannn Christian Christensen bodde.

Denne helgen var det også offisielt vennskapsmøte i kommunen og Frederikssund, Kumla og Sibbo kommuner møtte med sine representanter. De overvar markeringen og hadde sine hilsningstaler. Så sang S Høland Blandede Kor og til slutt sang Team Høland den nykomponerte "Løft ei hånd om du er stolt av Aurskog-Høland".

Vi hadde alle grunn til å være stolte av Aurskog-Høland på lørdag. Så masse flott sang og musikk, historisk kunnskap og flotte tidsbilder. Alle som bidro gjorde en kjempeinnsats. Arrangøren hadde bare fortjent at det hadde vært masse mer publikum til stedet. Men vi som var der, koste oss.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse