1814-utstillingen på Bygdøy - Tur 20. mai.

Utfyllende opplysninger:

Avreise fra Løken (gamle Sentrum kro/Meieriet) kl 15.00, om Fosser og  Bjørkelangen stasjon kl 15.20. Turen er åpen for alle interesserte og prinsippet "først til mølla" gjelder.

Pris for medlemmer kr 300,- og ikke-medlemmer kr 350,- og dette inkluderer kaffe/te og kake på Bygdøy. Betaling skjer på bussen.

Bindende påmelding innen 13. mai til Eva, mobil 958 25 482 eller epost e-m-gran@online.no

Tidligere annonsert:

TIrsdag 20. mai arrangerer Høland Historielag tur til grunnlovsutstillingen på Bygdøy Folkemeuseum.  Vi hadde besøk av historiker Monica Mørch tidligere i år og det kom fram ønsker om å arrangere en fellestur til Bygdøy.  Monica er også ansvarlig for den nevnte utstillingen.

Vi planlegger felles busstur.  Bussen vil starte fra Løken, kjøre om Bjørkelangen og ende på Bygdøy ca kl 17.00.  Da vil vi få kaffe og kake og Monica er vår guide på utstillingen fra kl 18.00.

Det kommer egen annonse i Indre hvor avreisetidspunkt, pris etc framkommer.  Det vil bli bindende påmelding.  Sett av dagen allerede nå, dette blir en flott opplevelse. Bildet viser en grenader- og skipatrulje fra krigen i 1808 i vårt område øst for Glomma.

 

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse