Tur med damer våren 2019

 


SOMMERTUR TIL NORDFJORD 05.06.2019 - 3 dager

 


1 dag. Avreise fra gamle bussterminal ved Grand onsdag 5. juni kl. 08.00. Direkte til Sandvikvåg og ferge kl. 08.45 til Halhjem. Vi følger E 39 til Oppedal og ferge til Lavik. Fortsetter til Sande kro der vi spiser dagens lunsj. Videre til Førde - langs Jølstravatnet til Skei der vi stopper ved Audhild Vikens vevstove. Fortsetter til Byrkjelo over Utvikfjellet til Utvik – Olden og Loenfjord hotell. Felles middag kl. 19.00.

 

2 dag. Etter en god frokost blir det tur innover Lodalen til Kjenndalsbreen. Dagens lunsj blir på hotellet. Om ettermiddagen kan de som ønsker det ta en tur til fjells ( ca. 1000 moh ) med den nye Skyliften. Bill. er ikke inkl. i turprisen. Felles middag kl.19.00.

 

3 dag. Etter frokost setter vi kursen mot Stord. Vi tar et kort stopp hos Bakar Jon på Byrkjelo. Dette er en spesiell bakeri / gardsbutikk med svært godt utvalg med varer fra distriktet. Videre til Førde - Lavik og ferge til Oppedal. Videre til Brekkestranda fjordhotell der vi spiser dagens middag. Fortsetter til Sløvåg og ferge til Lervåg ved Mongstad. Turen videre går gjennom Lindås til Knarvik - Åsane - Arna -Halhjem ferge til Sandvikvåg og turens siste etappe til Leirvik.

 


Kr. 4000,- ved over 40 betalende. 35 – kr. 4200,-

Inkl. Reise i moderne turbuss, ferge og bom kostnader, 2 frokoster, 2 lunsjer og 3 middager.

Tillegg for enerom kr.600,- og drikke til maten


Bill. til Skyliften ca. R. 550,- tur / retur kommer i tillegg.


NB!

Påmelding til Sverre eller Erling snarest og seinast 11. april 2019.

Velkommen på en hyggelig sommertur med Gutta på Tur


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse