Kjetil Sagen

Kjetil slik vi alle kjenner han

Klubber som spiller.

- Grue frem til 1983
- KIL 1984 - 1991, 145 seriekamper
- 3 U - landslagskamper i 1987 mot Sverige, Frankrike og Øst Tyskland, 1 mål mot Sverige etter stuss fra luftens baron"Mini"

Klubber som trener:

- Grue som spillende ass. trener i 1992 og 1993.
- Trener for Grue A - lag i 3. divisjon i1995, 1996 og 1997.
- Trener 1990 gutta fra 1998 (tror jeg) og til i år som juniorer.

Forventinger til sesongen:

Laget består nå av mange unge entusiastiske spillere som jeg anser som treningstalenter, og som ønsker øve nok for å utvikle seg videre individuelt og kollektivt.

Vi har nå fantastiske treningsforhold med ny kunstgressbana, som gjør at vi kan ha maksimalt gode treningsforhold hver eneste økt, og dette gjør at vi kan stille krav til høy kvalitet hele veien. Har nå trent godt allerede med 3 økter i uka fra midten av november.
Målet for sesongen er å utvikle spillerne og laget, og vi har ambisjoner om å hevde oss blant de beste lagene i vår avdeling.
Vi har bra trenerkompetanse rundt laget med trener/spiller erfaring, og er veldig glad for at Knut takket ja til å være med på lasset.

Jeg gleder meg veldig til å fortsette jobben sammen med Knut, Geir Arne og resten av støtteapparatet - og jeg har tro på at disse spillerne kommer til å gi god underholdning på Grue stadion kommende sesong.

Redaksjonens kommentarer:

  • Denne vil bli oppdatert fortløpende
 Denne siden ble sist oppdatert 30/12-2007

 Del denne siden på Facebook: