Presidentskifte

Foto: Håkon Bøygaard

PRESIDENTSKIFTE I Tropicana, Pers Hotell, 17. juni

Tid for presidentskifte! Igjen. Et år går utrolig kjapt.

Mandag 17.juni innbød til feiring utendørs. Med solskinn og varmt sommervær. Først en rask dugnad med å flytte glass, dekketøy og duker ut fra Tropicana’s høye luftfuktighet og vel 40 graders varme. Utendørs i haven var det den perfekte ramme rundt årets presidentskifte!

Mange rotarianere hadde med sin samboer/ektefelle. Vi var tilsammen 34 feststemte deltagere rundt ett langbord ute i Tropicanas have.

Og Randi og Pers’ ansatte hadde forberedt det hele på vanlig, grundig måte. Kjøkkensjefen Klaus trakterte selv grillen. Og disket opp med mange lekre grillretter og rikholdig tilbehør. En riktig så trivelig kokk. Bare da vi ymtet frempå om han kom fra Berlin, fikk han tvilen over seg. «Ich bin ja aus Hamburg! Und der HSV ist ja der einzige richtige Fussballklubb der Bundesliga!» Tenk så feil kunne referenten ta…

Alicja er fra Polen, snakker både norsk og engelsk, og er den perfekte servitør. Vakker også! Noen og enhver hadde vansker med å konsentrere seg om sidemannens fortellinger mens Alicja serverte oss…

Noen gode historier og skrøner var også på sin plass. Og taler. Både avtroppende president Jan Ove Wøllo og påtroppende Kai Hansen hadde mange vise ord å berette.

Vår nye president fikk overrakt halskjedet for Rotaryåret juli 2013 til jun 2014.

Vi ønsker Kai Hansen lykke til som ny president i Gol Rotary klubb.


Einar Sillerud
Referent


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

FAKTA OM ROTARY

Globalt finnes det i dag over 34000 klubber med 1.2 mill medlemmer i mer enn 200 land og regioner. Norge har for tiden  324 klubber med vel 12500 medlemmer. På verdensbasis er Rotary inndelt i mer enn 500 distrikter, hvor hvert av disse igjen består av 30 til 60 klubber. Norge er i dag oppdelt i 6 distrikter. 
H.M. Kong Harald er æresguvernør for de norske rotarydistrikter og Paul Harris Fellow.
 

4-SPØRSMÅLSPRØVEN

Om saker vi tenker, sier og gjør: 

1. Er det sannhet? 
2. Er det rettferdig overfor alle det angår? 
3. Vil det skape forståelse og bedre vennskap? 
4. Vil det være til beste for alle det angår? 
 

ROTARYS MOTTO:

"Service above Self"

Rotarys idé er at medlemmene skal arbeide for en mer menneskelig samfunnsutvikling, hvor det tas hensyn til og vises respekt for det enkelte menneske og ethvert ærlig arbeid. 
 

OM DISTRIKT 2310

Rotary distrikt 2310 er det største av 6 distrikter i Norge. Det dekker Oslo, kommunene Asker og Bærum i Akershus samt Buskerud fylke. Distriktet har Skandinavias eldste og største Rotaryklubb - Oslo R.K. som ble chartret 1. juni 1922, og som har over 200 medlemmer. 

Distriktet dekker et område på 15. 679 kvadratkilometer, mens den lengste avstanden mellom Rotaryklubbene er 350 km (Oslo - Geilo). Det er 55 klubber i distriktet vårt. Klubbfordelingen er Oslo (25 klubber), Asker (3), Bærum (8) samt Buskerud (24).