Presidentskifte og grillfest

Bilde
Fra venstre: Ronny Brandsgård, Andreas Møhlenberg, Lornts Letnes, President Jan Ove Wøllo og Tor Olav Sviggum. Foto: Ove Thorshaug

Gol Rotary’s presidentskifte fant sted 22. juni 2012.
Begivenheten ble feiret på låven til Åse og Guttorm Frøysok på Eiklesia i Gol. Med til sammen 24 rotarianere/medfølgende deltagere.

Guttorm har brukt flere måneder og hundrevis av timer på ominnredning av låven. Resultatet har blitt et flott museum med over 1.000 små og store klenodier. En herlig mix av militæreffekter, knivsamling, gamle klær, melkespann, diverse landbruksmaskiner, høvelbenker, leketøysamling og mye mer. I bakgrunnen har Guttorm hengt opp en av sine gamle fallskjermer med innvendig, rød belysning. En stemningsfull ramme rundt begivenheten.

Åse var pynteansvarlig før startskuddet gikk.
Ove Thorshaug disket opp med dalens beste grillmat – både fisk og kjøtt – krydret med gode vitser.
Einar Sillerud sto for et bredt utvalg flytende godsaker til å leske strupen med.

Det ble en stemningsfull aften. Høydepunktet var overrekkelse av presidentkjedet fra avtroppende Lornts Letnes til påtroppende president Jan Ove Wøllo. Med gripende tale av Lornts. Og gode ord fra Jan Ove som var spent på hvordan det blir å ”hoppe etter Wirkola”.

3 nye medlemmer ble også ”tatt i ed” og fikk sine Rotary-nåler denne kvelden. Velkommen til Ronny Brandsgård, Andreas Møhlenberg og Tor Olav Sviggum!
Det ble en lang aften for de fleste. Alle var enige om at det hadde vært et svært vellykket arrangement.

Einar

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

FAKTA OM ROTARY

Globalt finnes det i dag over 34000 klubber med 1.2 mill medlemmer i mer enn 200 land og regioner. Norge har for tiden  324 klubber med vel 12500 medlemmer. På verdensbasis er Rotary inndelt i mer enn 500 distrikter, hvor hvert av disse igjen består av 30 til 60 klubber. Norge er i dag oppdelt i 6 distrikter. 
H.M. Kong Harald er æresguvernør for de norske rotarydistrikter og Paul Harris Fellow.
 

4-SPØRSMÅLSPRØVEN

Om saker vi tenker, sier og gjør: 

1. Er det sannhet? 
2. Er det rettferdig overfor alle det angår? 
3. Vil det skape forståelse og bedre vennskap? 
4. Vil det være til beste for alle det angår? 
 

ROTARYS MOTTO:

"Service above Self"

Rotarys idé er at medlemmene skal arbeide for en mer menneskelig samfunnsutvikling, hvor det tas hensyn til og vises respekt for det enkelte menneske og ethvert ærlig arbeid. 
 

OM DISTRIKT 2310

Rotary distrikt 2310 er det største av 6 distrikter i Norge. Det dekker Oslo, kommunene Asker og Bærum i Akershus samt Buskerud fylke. Distriktet har Skandinavias eldste og største Rotaryklubb - Oslo R.K. som ble chartret 1. juni 1922, og som har over 200 medlemmer. 

Distriktet dekker et område på 15. 679 kvadratkilometer, mens den lengste avstanden mellom Rotaryklubbene er 350 km (Oslo - Geilo). Det er 55 klubber i distriktet vårt. Klubbfordelingen er Oslo (25 klubber), Asker (3), Bærum (8) samt Buskerud (24).