Møtereferat 22. juni 2015, Presidentskifte

Presidentskifte ble avholdt på Pers med hotellets buffet. Det var totalt 27 medlemmer med følge til stede. Buffeten var velsmakende og innholdsrik. Det ble for godt stemning rundt bordene og praten gikk lett.

Per Egil avsluttet året sitt med en oppsummering. Han syntes det hadde vært et utfordrende og lærerikt år, og er godt fornøyd med hvordan det har gått. Han fikk også tatt inn hele fire nye medlemmer: Harald Fløysand, Birgitt Brenn, Britt Helene V. Lindheim og Helene Rustberggard. Bortsett fra Helene, som ikke kunne møte denne kvelden, så ble alle presentert av sine faddere og ønsket velkommen i klubben.

Anders Eidsgaard fikk overakt presidentkjede og tar over vervet til neste år.

(Flere bilder fra Presidentskifte ligger i Galleriet.)

 

Tor Olav Sviggum
Referent


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

FAKTA OM ROTARY

Globalt finnes det i dag over 34000 klubber med 1.2 mill medlemmer i mer enn 200 land og regioner. Norge har for tiden  324 klubber med vel 12500 medlemmer. På verdensbasis er Rotary inndelt i mer enn 500 distrikter, hvor hvert av disse igjen består av 30 til 60 klubber. Norge er i dag oppdelt i 6 distrikter. 
H.M. Kong Harald er æresguvernør for de norske rotarydistrikter og Paul Harris Fellow.
 

4-SPØRSMÅLSPRØVEN

Om saker vi tenker, sier og gjør: 

1. Er det sannhet? 
2. Er det rettferdig overfor alle det angår? 
3. Vil det skape forståelse og bedre vennskap? 
4. Vil det være til beste for alle det angår? 
 

ROTARYS MOTTO:

"Service above Self"

Rotarys idé er at medlemmene skal arbeide for en mer menneskelig samfunnsutvikling, hvor det tas hensyn til og vises respekt for det enkelte menneske og ethvert ærlig arbeid. 
 

OM DISTRIKT 2310

Rotary distrikt 2310 er det største av 6 distrikter i Norge. Det dekker Oslo, kommunene Asker og Bærum i Akershus samt Buskerud fylke. Distriktet har Skandinavias eldste og største Rotaryklubb - Oslo R.K. som ble chartret 1. juni 1922, og som har over 200 medlemmer. 

Distriktet dekker et område på 15. 679 kvadratkilometer, mens den lengste avstanden mellom Rotaryklubbene er 350 km (Oslo - Geilo). Det er 55 klubber i distriktet vårt. Klubbfordelingen er Oslo (25 klubber), Asker (3), Bærum (8) samt Buskerud (24).