Møtereferat 8. juli 2013

Siste møte før feriepausen. Med mange medlemmer i feriemodus – på hytta, i båten eller utenlands.

Kun åtte tilstede. Men åtte ildsjeler. Som «åpnet opp» litt mer enn vanlig. Kanskje fint med så få fremmøtte en sjelden gang(?).

For rett nok var det programfritt denne gang. Men i praksis ble det utallige «fem-minutt»! Og diskusjonen gikk høylydt (utendørs i bakhaven):

Prestegjerningen mest fra et positivt ståsted, med sammenligning mellom prestene før og nå. Nudiststrendene fikk sine plasseringer i Oslofjorden – nå vet vi både hvor homsestrender og andre strender befinner seg. Fra venstre side av (det runde) bordet ble det foreslått opprettelse av en nudiststrand i Hallingdalselva, det må vel trekke turister. Opptil flere av gjengen fortalte så om hvor flinke de var til å sitte i stykker hagestoler. Et oppgjør med forsikringsbransjen passet også inn. Skjønt den ble etter hvert rost opp i skyene. På bekostning av politiet. Så fikk vi høre om medlemmet som både før og etter bryllupet fikk låne en rød Ferrari. Mulig at «man» ikke var helt enige om prioriteringen den natten? Forøvrig uten sammenligning, så kom historien om apekattene som hadde parringslek på bilpanseret. Rett i synet på sjåføren som forgjeves ville ta et nøytralt bilde av Gibraltar.

Trekningen av kveldens vinflaske ble denne gang imøtesett med ekstra spenning. Vinnersjansene var jo store med kun åtte tilstede. Og vi måtte trekke hele fire ganger for å finne en vinner som var tilstede. Vi gratulerer Ronny!

Og hjemme i Heradvegen ringer vår åtteåring på. Klokken er 23. Gutten vil jo inn etter en hard arbeidsøkt med trillebåren... Jovisst, det er feriemodus!

Einar Sillerud
referent

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

FAKTA OM ROTARY

Globalt finnes det i dag over 34000 klubber med 1.2 mill medlemmer i mer enn 200 land og regioner. Norge har for tiden  324 klubber med vel 12500 medlemmer. På verdensbasis er Rotary inndelt i mer enn 500 distrikter, hvor hvert av disse igjen består av 30 til 60 klubber. Norge er i dag oppdelt i 6 distrikter. 
H.M. Kong Harald er æresguvernør for de norske rotarydistrikter og Paul Harris Fellow.
 

4-SPØRSMÅLSPRØVEN

Om saker vi tenker, sier og gjør: 

1. Er det sannhet? 
2. Er det rettferdig overfor alle det angår? 
3. Vil det skape forståelse og bedre vennskap? 
4. Vil det være til beste for alle det angår? 
 

ROTARYS MOTTO:

"Service above Self"

Rotarys idé er at medlemmene skal arbeide for en mer menneskelig samfunnsutvikling, hvor det tas hensyn til og vises respekt for det enkelte menneske og ethvert ærlig arbeid. 
 

OM DISTRIKT 2310

Rotary distrikt 2310 er det største av 6 distrikter i Norge. Det dekker Oslo, kommunene Asker og Bærum i Akershus samt Buskerud fylke. Distriktet har Skandinavias eldste og største Rotaryklubb - Oslo R.K. som ble chartret 1. juni 1922, og som har over 200 medlemmer. 

Distriktet dekker et område på 15. 679 kvadratkilometer, mens den lengste avstanden mellom Rotaryklubbene er 350 km (Oslo - Geilo). Det er 55 klubber i distriktet vårt. Klubbfordelingen er Oslo (25 klubber), Asker (3), Bærum (8) samt Buskerud (24).