Foredrag ved Gunnar Wetterberg

Foreningen Norden inviterer til et åpent møte om Nordens fremtid på Voksenåsen, lørdag 5. februar, kl. 12:00–13:00

Foredrag ved samfunnsdebattant og historiker Gunnar Wetterberg: Forbundsstaten Norden

Norden 2030: De fem nordiske landene har smeltet sammen til en politisk føderasjon – Forbundsstaten Norden. Den nye forbundsstaten er med sin felles forfatning, sitt felles styre og med sine 25 millioner innbyggere, en helt ny og tung aktør på den europeiske scenen.
I sin bok "Forbundsstaten Norden" argumenterer samfunnsdebattant og historiker Gunnar Wetterberg saklig og presist for en ny nordisk superstat: – En reell føderasjon med ansvar for utenriks- og sikkerhetspolitiske spørsmål, de finansielle rammene og alle sentrale områder innen lovgivningens hovedområder fra innvandring til sosialpolitikk. Boken var Nordisk Råds og Nordisk Ministerråds årbok i 2010, og skapte livlig debatt siden den ble lansert i november i fjor.

Foreningen Norden ønsker å videreføre debatten, og har derfor invitert Gunnar Wetterberg til å holde et foredrag om sine ideer.

Foreningen Norden inviterer med dette alle interesserte til et åpent møte om Nordens fremtid lørdag 5. februar, kl. 12:00 - 13:00 på Voksenåsen kultur- og konferansehotell i Oslo.Styreleder i Foreningen Norden Olemic Thommessen innleder.

Gratis inngang. Ingen påmelding. Gode parkeringsmuligheter.
Tid: Lørdag 5. februar 2011, kl. 12:00 – 13:00Sted: Voksenåsen kultur- og konferansehotell, Ullveien 4, Holmenkollen, Oslo
Adkomst: T-banens linje 1, Frognerseteren, til Voksenkollen,
10 min gange fra T-banen.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse