Seniorfotballen gjenoppstår på Disenå.

I første omgang er det snakk om "Fotball-lek for voksne" med første samling tirsdag 24.mai klokken 19.30-20.30. Aktiviteten vil deretter foregå hver tirsdag til samme klokkeslett.

Hvis oppslutningen bli stor nok, og interessen er tilstede, vil vi selvsagt vurdere for sesongen 2012 å melde oss på til seriespill, dog under klassen "old-boys".

Vi igangsetter aktiviteten da vi er mange tidligere fotballspillere på forskjellige nivåer som ønsker å møtes for å mimre om fordums tid, få konstatert at det er lenge siden vi var på topp og viktigst av alt, ha det sosialt og moro sammen.

Likeledes er det en naturlig utvikling for Disenå Idrettslag som har så mange, flotte unger som engasjerer seg i idretten og fotballen. Vi kan med stolthet si at ca 75% av elevene på Disenå skole er med i idrettslaget vårt.

Oppfordringer lyder derfor som følger: Let i kjeller og på loft etter de gode, gamle fotballstøvlene, sørg for å ha med deg legg-beskyttere og møt opp i den formen du er. Hos oss er ALLE velkommen.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse