Velkommen til BUTTEKVERN SENIORDANS

Buttekvern Seniordans ble stiftet i 1999 med ca 15 medlemmer. Dette har steget jevnt og teller i dag 100 medlemmer

Juleavslutning 16.12.2014 med 15 års markering

Bilde
Juleavslutningen i teatersalen samlet 102 dansere fra 5 dansepartier. De første ankom teatersalen kl. 16.20. Alle fikk varm gløgg og pepperkaker ved ankomst. Praten gikk livlig blant danserne. Asta ledet an i dansen og fikk gjennomført 3 danser før maten. Til bespisning fikk vi farsekake, julepølse, saus og poteter/tyttebær. Drikke til maten var øl, mineralvann eller vin. Under bespisningen hadde Bjørg og Trygve ordet og ga et resyme over BS sin 15 årige historie. Samtidig takket de av som danseledere. Det også etter 15 år.
Så kom kveldens underholdning v/Roy Carstens og Kjell Erik Jacobsen. De sang, spilte og la også inn noen historier underveis. Takk til begge.
Etter maten var det igjen noen danser før vi gikk over til kaffe og kaker. Siste post på programmet var trekning av kveldens loddsalg.

EN STOR TAKK TIL KOMITEEN FOR EN FIN AVSLUTNING AV DANSEÅRET.

Buttekvern Seniordans’ tur 2014 til Villajoyosa, Spania

Bilde

Buttkvern Seniordans har fra 16. til 23. september i år vært på tur til Villajoyosa i Spania med Alfa Travel som turoperatør. Det ble en uke med forlengelse av sommeren for de 36 medlemmene som deltok.
Hotellet vårt lå like ved stranda som ble flittig benyttet til bading og strandliv. Det salte, varme Middelhavet holdt en behagelig temperatur. Men som vanlig på våre turer, var det også satt av tid til seniordans. Det ble danset et par formiddagstimer ca. annenhver dag.
En dag hadde vi en utflukt til Guadalest, Spanias tredje største severdighet. Bussen tok oss med opp i fjellene og med oss hadde vi en kunnskapsrik guide. Det ble både en underholdende og lærerik busstur. Vel framme ruslet vi rundt som vi ville, noen satt i skyggen og nøt kald drikke, andre var innom små butikker og ulike museum. Så samlet vi oss til en trivelig lunsj før turen gikk nedover dalen igjen.
En dag var vi innom sjokoladefabrikken Valor hvor vi hadde en guide som viste oss rundt både i produksjonen og et tilhørende museum. Ukens marked fikk vi også med oss en dag og noen fikk også med seg en tur til Solgården som lå like i nærheten av Villajoyosa.
Altea er også en gammel by i nærhet. Dit dro mange av oss en søndag og havnet opp i starten på en fiesta, med musikk og festivitas. Dette lå en togtur unna, så da fikk vi også den opplevelsen det var å reise med tog der.
Om kveldene samlet vi oss og spiste middag på hotellet vårt, Allon Mediterrania, så etter en slik tur føler vi at vi har blitt bedre kjent med hverandre – på tvers av dansegrupper. Hotellet bød også noen dager på underholdning, så dette benyttet vi oss også av.
Værgudene var med oss på turen, så vi returnerte til Norge med fornyet energi og mange gode opplevelser rikere.

For Turkomiteen i BS
Wenche

Alder - Ingen hindring

Trykk på linken under! Da vil dere bli dirigert til Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=HXI4VyXrRVM

Landslederstevne 2014 i Danmark

Bilde
Dansk Seniordans har avviklet sitt landslederstevne fra 4. - 6. juli 2014 i Flemming. Totalt var 116 danseledere tilstede hvorav 4 fra Norge. 2 fra Moss/Jeløy og 2 fra Brumunddal. På programmet stod gjennomgang av CD 18 med 20 danser.
Det danske instruktørkorpset (= utdanningsledere i Norge) hadde ansvaret for å gjennomføre instruksjonen. Bildet er av danseleder korpset. 8 danser ble danset fra fredag ettermiddag til 22.30. 5 danser på lørdag. På programmet var det også bussutflukt lørdag hvor vi var innom forskjellige småbyer i nærområdet. Søndag ble resten av dansene presentert med avslutning av stevnet til lunch. Alt i alt en fin gjennomgang av alle dansene og et trivelig stevne.
Så var det og finne veien hjem fra Grenå til Varberg med ferge og videre E6 hjem til Brumunddal.

Byfesten 20. juni 2014

Bilde
Glade seniordansere klar for å ha danseoppvisning under by festen. Vi gjennomførte en 40 minutters lang oppvisning. Publikum klappet og vi koste oss alle sammen. En stor takk til alle deltagere.

Rounds for øvede i Pensjonärenes Folkehøyskole i Gysinge, Sverige

Bilde
Pro;s (Pensjonärenes Riksorganisasjon) i Sverige annonserte med rounds kurs for øvede fra 11. mai - 15. mai i Gysinge i Sverige. Kurslærer var svensk seniordans v/Christina Lundahl-Ekholm.
To forventningsfulle brumunddøler (Asta og Kåre Opheim) meldte seg på og reiste med stor spenning til Gysinge.
Til kurset var det påmeldt 20 deltagere, 9 fra Norge, 8 fra Sverige og 3 fra Finland.

Christina var en dyktig instruktør og vi lærte mange nye figurer til rounds dansen. Alt i alt et vellykket rounds kurs.

Avslutning for semesteret tirsdags partiet

Bilde
Tirsdag kveld var semesteravslutning hos Kristiane og Sveinung. 22 dansere møttes til en og en halv times dans under ledelse av de samme. Etter danseavslutningen var det kaffe og fingermat og deilige kaker i "privaten". Eva Moland takket for et trivelig semester og ser frem til dansen starter igjen. Men først er det sommer !!!!!!!!!!

Dans under torgsesongåpningen

Bilde
Buttekvern Seniordans ble invitert av Ringsaker kommune til danseoppvisning i forbindelse med torgsesongåpningen. 32 positive dansere hadde øvd og gledet seg til fremføringen som gikk veldig bra. Været var ikke helt på den beste siden, men så lenge solen var fremme var alt bra.
Vi gleder oss til neste opptreden som er under byjubileet den 20. juni.

Etter årsmøtet var det dans

Bilde
Dansen startet opp ca kl 21 etter et fint måltid med god mat. Dansen ble ledet av Asta, og det var mye smil og latter, så ut til at alle koste seg,både "gamle og nye" dansere. Vi avsluttet ca kl 23, og alle kom seg vel hjem etter lang danseøkt.

Årsmøte Buttekvern Seniordans 31.01.2014

Bilde
Årsmøtet ble i år avholdt på Rica Olrud Hotel. Møtet startet kl 17 og 61 medlemmer av 137 møtte. Møtet ble greit avviklet og vi fortsatt med middag kl. 19. Vi fikk både forrett, fisk, hovedrett, indrefilet og karamellpudding med kaffe til dessert. Alt smakte deilig. Takk til festkomiteen for godt arbeid.

Denne siden inneholder mer info:

 Del denne siden på Facebook: