BS grillfest på Fiskerly juni 2021

Bilde

Den 9. juni var det grillfest for Buttekvern Seniordans. Festen skulle starte kl. 16.

Men styret møtte 2 timer før for og forberede og klargjøre for kvelden. Per kom med to store griller, Asta hadde handlet inn mat og diverse. Steinar hadde sørget for salat til maten. Kari Marie hadde med syriner og markblomster og Marit og jeg hadde laget en natursti.

Været var strålende, og da klokka nærmet seg fire strømmet det på blide og forventningsfulle folk. Det var mange som ikke hadde sett hverandre på lenge, for dansing har det ikke vært muligheter for i denne pandemien.Så her ble det mange gledelige gjensyn. Asta ønsket velkommen og Kåre serverte  av hjemmelaget vin til de som hadde egen sjåfør, og sjåførene fikk uten.

Per og Anne Lise sto for grillinga, en heit jobb i varmen. Det ble servert hamburger, pølser, salat og tilbehør. Vi koste oss med maten og praten gikk livlig. Etter maten var det tid for å bevege seg. Og naturstien satte tankevirksomheten igang med spørsmål fra både natur og diverse annet. Senere ble det premieutdeling til de glupe lagene. Nå ble det godt med kaffe og Eli hadde bakt to deilige kringler.

Etter mat var det klart for KAM sang. Asta hadde med seg kammer og smørpapir til alle og for et sangkor. Det var nok ikke mange igjen på badestranda etter den opptreden. Jeg tror alle koste seg og satte pris på denne kvelden. Og som seg hør og bør avsluttet vi kvelden med ringdans ledet av Asta.

Og tro det eller ei det er utrolig å som sitt at i både hue og bein etter lang tid uten dans. Det var en suksess hele kvelden. Takk til alle hjelperne og ikke minst til dere som kom og gjorde kvelden hyggelig.

Vi sees forhåpentligvis på sommerdansen eller til høsten.

GOD SOMMER til alle sammen. Hilsen Torunn.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse