Nyheter

Bilde

Juleavslutning 14.12.2017

 

Til juleavslutningen i teatersalen var det påmeldt 72. Av forskjellige grunner endte vi opp med 67 medlemmer. Ved inngangen ble det servert gløgg og praten kom fort igang i salen. Asta Opheim i komiteen ønsket velkommen og gikk gjennom programmet for kvelden. Første dansen kom fort igang. Asta og Kåre Opheim hadde første danseøkt mens Turid Hansen og Kari Marie Gundersen overtok instruksjonen etter mat og kaffe. Det ble servert Biff Stroganoff med Munkhold og vin. Kaffe og nydelige kaker ble servert senere. Begge deler smakte fortreffelig. Takk til alle bakedamene.

Så var det noen ord fra leder Steinar Lier. Han takket for innsatsen til julebordskomiteen og delte ut blomster til disse. Så var det danseledernes tur til å få en påskjønnelse for innsatsen dette semester.

Kvelden ble avsluttet med dans og loddtrekning. Det var over 20 gevinster og noen var heldige, men andre vandret hjem uten gevinst. Alle syntes det var veldig hyggelig å få møte andre dansere fra andre partier.  Vi blir mer og mer sammensveiset og det kunne kanskje ha vært en ide å komme sammen oftere.  Dette må vi ta stilling til ved en senere anledning.   Men alt i alt var det enighet om at dette var en koselig kveld.

Ha en fin julefeiring til alle og velkommen på nyåret til nytt dansesemester.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse