Juleavslutning 13.12.2018

Bilde
Foajeen (teatersalen

Buttekvern Seniordans hadde sin årlige juleavslutning 13. desember. Av ca 100 medlemmer møtte 85 til en felles hyggekveld. Torsdag 13. desember var også Lucia dagen. Komiteen stillte opp i "Lucia drakter" og lys i en merklagt teatersal. Det ble danset og servert mat, kaker og kaffe. Etter inntak av mat og kaffe var det dans igjen og så var det loddtrekning av 30 gevinster. Kvelden ble avsluttet med en ringdans etter en nydelig ABBA melodi. Alle ruslet hjem glade og fornøyde. Dette var den 9. juleavslutningen.

Komiteen bestod i år som tidligere år av:Gerd Ruud, Else Nordli, Herborg Nordgaard, Bjørg Johansen og Asta og Kåre Opheim

 

 

 

 

 

 

 

Visningskveld i Buttekvern Seniordans

tirsdag 13.02.2018 kl.18.00 i foajeen, Teatersalen.

 

I sammenheng med rekrutteringsarbeid, arrangerte Buttekvern seniordans en visningskveld. Vi hadde i denne sammenheng fått utarbeidet en invitasjon og medlemmene fikk i oppdrag å dele ut 4 invitasjoner hver ved personlig kontakt. Det var 71 personer tilstede. Av dette var det 20 dansere som stod for danseoppvisningen. Det møtte også opp noen andre medlemmer.

 

Steinar Lier ønsket velkommen og ga over ordet til Asta Opheim som ledet oppvisningen. Hun informerte også om seniordans og hva en kan oppnå ved å delta. Innimellom dette, ble det servert kaffe og kringle.

 

Det ble en hyggelig og vellykket kveld som førte til at vi kan starte opp med nybegynnerkurs i seniordans. Det var 25 personer som skrev seg på liste og er interessert i å delta, men vi tar gjerne imot flere.

 

Nybegynnerkurset starter tirsdag 20.02.2018 kl.18.30

i musikkrommet  på Brumunddal ungdomsskole

med Asta og Kåre Opheim som danseledere.

 

Vi ønsker de nye danserne velkommen og

Håper de kommer til å trives i miljøet vårt.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse