FØRJULSSHOW PÅ BOLSDALEN

Trond Pedersen i Vang almenning har sendt oss følgende innbydelse:

Når: søndag 14.12.14.

Klokkeslett: Showstart kl. 17.00. Bussen står klar på Gåsbu fra kl 15.00, med avreise klokken 15.15.

Medvirkende: Kjendishesten Kolbjørn fra «Farmen» frakter folk ned til og opp fra setra fra Dingsrudkrysset. Det er dårlig med parkeringsplasser, så det er ønskelig at flest mulig er med bussen eller går selv.

Olav Fredriksberg: på trekkspill

Magne Nordseng: sang og konferansier

Tommy Michelsen, vokalist i Picazzo og Grinders svar på Andrea Bocelli.

Cato Præst: prest og sang.

Trond Pedersen: hjelpeprest og forteller.

Hilde Lise og Arne Borud: service.

Arrangør: Vang Almenning.

Påmelding til tlf  625 47440, 958 93 693 eller 625 96012 senest fredag 12.12.14 kl. 14.00.

Programmet består av en blanding av hva som hører førjulstida til. Sang, musikk, julebudskap, fortellinger, og bli ikke overrasket om nissen stikker innom. Arrangementet foregår inne i det nybygde fjøset på setra til Ilseng Gård. Her inne er det vanlig romtemperatur. Men på grunn av heste-turen med «Kolbjørn kan det være lurt å ha litt godt tøy, som kan tas av når man kommer inn. Det vil også bli mulighet for en rundtur ute på setervollen med Kolbjørn for de yngste. På Bolsdalen er det snøkvit skog, «knitresnø» og god julestemning. Tenk dere en hestetur i snøkledd skog med fakler langs vegen. Underholdningen inneholder bl.a en urframførelse av juleevangeliet i en målform vi tror ingen har hørt før.

Enkel servering: gløgg og pepperkaker. Få inn julestemningen med et show i et nybygget seterfjøs ved Åstas bredder på Bolsdalen.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse