30 års Jubileumsfest

Lørdag 1.august 2008 var det 30 års jubileum for Brumund sæter vel. Dagen ble feiret med fest ved Oe-hytta øverst på setervollen.

Arrangements-komiteen og medhjelpere hadde sett på værmeldingen og bygd et flott overbygg med presenning mellom Oe-hytta og en mobil scene som var lånt av Vang Almenning. Teltet hadde plass til alle ca. 100 deltakere og vi satt tørt til tross for at regnet plasket ned utenfor.

Vi fikk servert nydelig spekemat med tilbehør fra Spar Vik Matsenter i Øvre Vang, som også hadde gitt oss meget god pris. Det var også spesialiteter som surpoteter og hjemmebakt flatbrød fra Kjevla bakeri.

Trond Olsen hadde et interessant og morsomt foredrag om betydningen av en del navn i Almenningen. Han forklarte bl.a. Purksvingen, Langgjespa, Møsmørbakka, Jomfrudalen osv. Første del av beskrivelsene vil bli gitt ut skriftlig i Vang historielags årbok ”Minner fra Vang” som kommer ut litt før jul. Boka kan bl.a kjøpes hos Vik Matsenter. Resten av beskrivelsene vil komme i årboka for 2009.

Deretter underholdt ”Gitar og grov kjeft” som består av Olstad og Simensen som har spilt i Vandrerne tidligere. De fortalte grove vitser og spilte så folk gaplo. Deretter spilte de til dans til langt på natt. Det var mange par på dansegulvet som etter hvert ble temmelig klinete på grunn av vann som rant inn i teltet . Folk koste seg imidlertid og lo også av de mange sko og bukser som ble temmelig gjørmete.

Hele arrangementet var meget vellykket, og vi retter en stor takk til arrangementskomitee for vel gjennomført jobb, og til Hanne Tofastrud og hennes mann for lånet av hytta.

Under følger noen bilder fra festen:

fest_0108_4
Festdeltakere

fest_0108_2

fest_0108_1

fest_0108_3
Det ble servert god spekemat med tilbehør.

fest_0108_5
”Gitar og grov kjeft” som består av Olstad og Simensen

fest_0108_6
Slik så bena ut etter festen.
 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 19/4-2009

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: