Seminarer

Bilde

Mengdetrening i Teatersalen 10. og 11. juni

Bilde
Koret er konsentrerte under Geir ledelse. Foto: Klingwall

Grunnlaget i enhver idrettsgren er mengdetrening. Slik er det i korbevegelsen også. Geir og komiteen for vår Creedence-konsert 29. og 30. september hadde lagt opp til skikkelig mengdetrenings-seminar sammen med band, solist, lyd og regisør i helga 10. og 11. juni.

Opplegget var intens med seks timer hver dag, men alle så ut til å kose seg og stoffet begynner nå å smyge seg innunder huden for alle. Alle aktørene har masse og jobbe med videre, men slik som det hørtes ut nå vil dette bli en flott konsert.

Det ble tatt bilder av koret på lørdag og på søndag ble det gjort opptak av noen sanger til bruk i promoteringen for konserten.  Hør et eksempel her. Her blir ingen ting overlatt til tilfeldighetene.

Dirigenten vår, Geir, var overalt som arrangør både for kor og band og takket være ham blir det sving på dette. Komiteen med Kåre Magne i spissen virker å ha kontroll. Sangerene ser også ut til å gå inn for oppgaven med full innsats. Så igjen: Dætta blir kjempebra.

På søndag var vi nesten fulltallig kor, tror bare to var fraværende og på lørdag var vel fire-fem borte i forskjellige andre gjøremål. Veldig bra.

Vi skal gi noen smakebiter av konserten i Bilioteket 24. juni. Se egen omtale under nyheter.

Dætta va arti - seminar med bandet og Knut Erik.

Bilde
Bandet med fra venstre Geir Otnes på trekkspill, Bjørn Fredriksberg på bass, Finn Andresen, trommer og Jørn Kjonerud på gitar

Lørdag 26 og søndag 27. mars hadde koret seminar med band og solist på klubbhuset i Nybygda.

Lørdag var det bandet som øvde alene, mens på søndag var koret også med. I tillegg fikk vi et hyggelig møte med solisten i prosjektet vårt, Knut Erik. Dette ble meget vellykket. Nå fikk vi et mer konkret innblikk i hvordan dette vil låte.

Tross fint vårvær var koret nesten fulltallig, noe som lover godt for fortsettelsen.

Det er klart det gjenstår mye øving og ikke minst pugging av tekst for koret sin del. Her har koret en viktig jobb å gjøre.

Geir har gjort en fantastisk jobb så langt og fortjener ros og annerkjennelse.

Vellykket seminar 11. og 12. februar

Bilde
Ole Anders serverer erterkål til Bjørn

Koret har vært i gjennom et vellykket seminar 11. og 12 februar på Klubbhuset i Nybygda. Meget gledelig at det nesten var et fulltallig kor begge dagene.

Komiteen og Geir hadde gjort gode forberedelser som gjorde at vi fikk god innput på det vi skal framføre på korets jubileumsforestilling til høsten. Dette lover godt.

Vi hadde besøk av Tor Karset som har skrevet norske tekster på sangene vi skal framføre og komiteen fikk et kort møte med ham om videre framdrift.

Øvelse gjør mester heter det og det er øving vi må ha i tankene framover. De som har muligheter, spill Creedence - du finner vårt repertoar, blant mange låter av Creedence, på YouTube og bruk notemateriellet som dere har fått.

Uten mat og drikke blir sangeren dorske. Ole Anders hadde sørget for kringle til kaffen på lørdag og på søndag disket han opp med erterkål, kokt på gammeldags måte med skonk, erter og gryn. Meget godt var det. I tillegg serverte Thorger kringle. Tusen takk til dere begge.

Seminar på Klubbhuset i Nybygda

Bilde

Lørdag 11. og søndag 12. februar er det seminar på klubbhuset i Nybygda.

Lørdag møter vi kl. 10.00 og holder på til kl. 15.00. Søndag fra kl. 10.00 til kl. 16.00. Ta med mat og drikke 

På denne samlingen er det bare koret som møter til en intens innøving av sangene. Det er meget viktig at alle møter og får en smak på hva dette gjelder Vi har fått prøvd oss på noen sanger tidligere, men nå begynner intensiteten og øke. I følge øvingsplanen skal tekst og melodi være på plass til neste seminar 25. og 26. mars. Da får vi også besøk av bandet.

Om det blir travelt blir det også spennende. Går ut fra at vi etter hvert får lydfiler å støtte oss på.

En liten anmodning: Samle notene dine i en egen perm med plastlommer så blir det enklere å finne fram. Mange har gjort det. Vil du ha alle de norske tekstene til sangene i prosjektet finner du det under fanen Creedence øverst på sida. Der finner du også øvingsplanen.

Vel møtt alle sammen til seminar.

 

 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 6/9-2017

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook:

tipping.jpg 20/1-2020