Koret på TV

TV-opptredener koret har vært med på.

Salmeboka fra perm til perm. nov. 2015

Bilde
Koret synger på dirkte tv.

Flott tur til Trondheim Se bilder her

Koret hyllet Arne Scheie

Bilde
Anne Rimmen snakker med bursdagsbarnet

Koret fikk en forespørsel om å delta på Idrettsgallaen på Hamar. Arrangørene var på utkikk etter et mannskor med malmfulle røster, og fant oss takket være vår hjemmeside.

Bakgrunnen var at Arne Scheie fylte 68 år 7. januar, den kvelden arrangementet var, og vi ble bedt om å synge bursdagsangen for ham. Koret fikk kort tid til å forberede seg, men Geir fikset dette og laget et arrangement på ’Hurra for deg som fyller ditt år’, for fire-stemmig mannskor. Etter en intens øvingskveld var det urframføring på TV i beste sendetid med 1,2 millioner seere.

Vi skal vel ikke påberope oss at vi var de største stjernene i showet, men det var en morsom opplevelse og vi fikk i hvert fall et innblikk i hvordan slike sendinger lages. Det er ikke mye som er overlatt til tilfeldighetene, og det som gikk ut på sending og på høytalerne i salen av vår framføring var (heldigvis) et opptak som vi hadde gjort tidligere på dagen.

Mange timer med venting for 40 sekunder på TV, men jammen var det en opplevelse som er verdt å ta med seg.

 Les hva Ringsaker blad skrev

Bilder fra Hamar OL-amfi

Zahid Ali og Mudasser Khan valgte ikke Brumunddal

Bilde

I siste episode av "Landsfareren" skulle Zahid Ali velge hvilket av de besøkte steder i Norge han kunne tenke seg å flytte til. Valget falt ikke på Brumunddal, men Lavangen i Troms.

Se siste episode, og de andre episodene, hvis du har lyst. Klikk her

Koret hadde en morsom kveld da teamet besøkte oss i juni. Se referatet fra besøket.

TV3 var på besøk i dag

Bilde
Geir gir gode råd til Ali og Mudasser

Rubicon var, på oppdrag fra TV3, på besøk på øvelsen i dag. Teamet hadde med seg Zahid Ali og kameraten Mudasser og de kom for å gjøre opptak til en ny programsereie som har fått navnet "Landsfareren". Serien kommer på TV3 til høsten. Serien går ut på at Zahid Ali og Mudasser skal besøke ti utvalgte steder i Norge for å se om de kunne tenke seg å bo på et av stedene. Se omtale av serien her. 

Brumunddal er sevfølgelig med. Her i Brumunddal har Ali og teamet besøkt flere steder, men de måtte jo ha med seg litt kultur også. Og da med skikkelig mannskorsang fra Brumunddal mannskor.

Etter en uhøytidelig stemmeprøve, fikk de prøve seg i koret på forskjellige sjangere. Alt fra mannskorklassiker-en "Når fjordene blåner" til Vazelinas "Ferje over mjøsa". Alt tatt mer eller mindre på sparket. En hyggelig kveld ble det og det skal bli moro å høre og se programmet.

Se bilder under. Klikk på bildene for større format og billedtekst

Landsfareren på Viasat4 med Zahid, Khan og Mannskoret

 

Søndag 21. oktober kl. 21.30 kommer programmet Landsfareren på Viasat 4.

Zahid Ali og hans kompanjong, Mudasser Khan vil da prøve seg på forskjellige aktiviteter i Brumunddal. De vil besøke bl.a. Brumunddal Mannskor, noe de synes var det morsommeste de hadde vært med på. De prøver seg også som bomvoktere på Brumund Sag i tillegg til birøktere og styrkeløftere. Les mer her  Les omtale i Ringsaker blad her. 

 Vi presenterte omtale av besøket på denne sida i juni etter at innspillingen var gjort. Se linken under.

Da vi var pultostkor

Her er et utklipp fra programmet "Hotel" som koret deltok i 1990. Mye er forandret.

Klippet ser du her

 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 29/12-2017

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook:

tipping.jpg 20/1-2020