Toppbilde

John Ellefsæter

For å lese innholdsblokker må du logge deg inn med brukernavn og passord

John

Bilde
45 års bryllupsdag

Dette er et eksempel på hvordan dere i koret kan opprette egne sider: 

Jeg er født 2. oktober 1940 i Nybygda i tidligere Furnes kommune. Bor nå i Industrigata i Brumunddal hvor vi, Gerd og jeg, flyttet inn 1. november 2018 etter at vi solgte vårt hus i Byflaten i Veldre hvor vi har bodd siden 1967.

Vi har tre barn som har skaffet oss seks barnebarn. Fem jenter og en gutt.

Som pensjonert assurandør er jeg forholdsvis fri til å dyrke egne hobbyer. men også hobbyer sammen med Gerd. Tiden en har til rådighet som pensjonist er ikke vanskelig å fylle. Dagene flyr. 

Mine interesser er mange: Data, med bakgrunn som boktrykker bruker jeg typografien til å lage plakater, program, kort m.m. til forskjellige arrangement

Ellers er trim som gåturer, sykkel og ski høyt prioritert. Fra tidligere tider har jeg 16 merker i Birkebeinerrennet og fire merker i Birkebeiner-rittet (sykkel).

Sangen er en fin hobby og gir meg mye. Det å stå i et kor er sosialt. Spesielt i Brumunddal Mannskor hvor våre respektive har mulihet til å få være med på turer og fester. Dette gir samhold og godt kameratskap.

Ble på årsmøtet i 2012 veldig overraskende utnevnt til æresmedlem i Brumunddal Mannskor, en stor ære som jeg setter veldig, veldig høyt.

 

 

 Del denne siden på Facebook:

tipping.jpg 20/1-2020