Toppbilde

I disse KOR-onatider

Bilde
Brumunddal er flott pyntet til påske. Bildet er fra gågata.

Det er ikke greit å holde et kor i gang med over et års issolasjon.

Vi hadde et lite pusterom på våren og i september 2020 hvor vi kunne samles til årsmøte og sangøvelse med strenge koronaretningslinjer.

Alle opptredener, konserter og andre planlagte aktiviteter måtte legges til side. Vi sang i Husebyparken 17. mai, vi fikk tatt i mot Skibladner med sang på den flotte, nye brygga i Brumunddal og overrasket  en sangerbror med sang på hans åttiårsdag.

Siden oktober har vi hatt digitale øvelser på ZOOM med  imponerende god deltakelse, tatt alderen av korets medlemmer i betraktning. Dette viser at alle nå higer etter å få møtes igjen til fysiske møter. Styret og dirigent har gjort en god jobb for å holde koret i virksomhet. Geir har laget lydfiler som kan oppsøkes på hjemmesida sammen med notene. Slik er det mulig for de av oss som ikke spiller eget instrument  å få repetert stemme og tekst.

Stemmer som ikke trenes blir rustne.

Det er med stemmen som med all annen muskulatur i kroppen. For å beholde styrken er det trening som gjelder. Blir ikke treningen opprettholdt forsvinner styrken og husk - trening er ferskvare og har kort utløpsdato  

Så håper vi at vi kanskje kan møtes om ikke alt for lenge. Styret er optimister og har meldt koret på til kortreff på torget i Brumunddal 15. mai og da kan det bli sang 17. mai også. Dette blir spennende.

Med dette ønskes alle sangere  m/fam. en riktig god påske

Her er link til fjorårets påskehilsen med samme tittel. Som trening av stemmen kan du jo synge sangen. https://www.klubbinfo.no/brum/cat_nyheter_blid_65713_i_disse_kor-onatider.html 

påske 2021.jpg 29/3-2021

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse

tipping.jpg 20/1-2020