Toppbilde

Årsmøte 2020 på Klubbhuset i Nybygda

Bilde
Nils overekker blomster til Geir, for en meget god jobb i foregående sesong, og John.

I forbindelse med sesongens første øvelse var det også innkalt til årsmøter.

Det er en spennende tid vi går i møte. Det er vanskelig å planlegge, med koronapandemien hengende over oss. Styret har lagt seg på en sikker linje og følger korforbundets retningslinjer slik at smittefaren ikke skal være særlig større enn bilturen eller sykkelturen til øvelsen.

Nils redegjorde for situasjonen. Slik det ser ut nå fortsetter vi med øvelser hver mandag og har som mål å ha konsert i Prøysenhuset i november.

Kortreffet "Hver gang vi møtes i Teatersalen 8. mars  er avlyst. Det samme er planlagt seminar 29. og 30. august. Det viktigeste for koret er å få møtes i sosialt lag og det virket som om alle frammøtte trivdes med å komme i gang igjen.

Etter en liten oppvarming prøvde vi oss med "Surfbrett" Etter litt repetisjon kom vi oss igjennom.

Årsmøtet ble lovlig satt og forløp saklig og godt. Tross en stille vårsesong kunne styret legge fram en fyldig årsberetning med stor aktivitet. Også kassererens regnskap viser at korets økonomi er god.

Som i flere andre kor er det rekruttering som er problemet. 

Valgene bød ikke på problemer. Valgkomiteen hadde alle poster besatt og som også ble enstemmig godkjent av årsmøtet.

Geir og John ble overrakt blomster av styrets formann etter at årsmøtedeltakerne hadde forlatt salen. Så de som ikke fikk sett blomsteroverekkelsen ser det i bildet over..

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse

tipping.jpg 20/1-2020