Vellykket årsfest

Bilde

Tradisjonelt svært hyggelig årsfest. Festkomiteen hadde gjort en god jobb med forberedelser og pynting av lokalet.

Thorger har oversendt dette referatet fra korets årsfest på Klubbhuset i Nybygda.

Geir i aksjon.jpg 14/1-2020Tradisjonen tro åpnet koret med en minikonsert under ledelse av Geir. (se bilde) Dette slo godt an hos gjestene som responderte med taktfast klapping og raus applaus. Det er et hyggelig og engasjert publikum på disse festene.

Det var dekket et rikelig koldtbord og det ble servert et godt utvalg av tilhørende drikke. Her var det lagt opp til at alle skulle å kose seg, og det så ut for at alle hygget seg og det ‘summet godt’ i lokalet under bespisningen. . .

Etter at koldtbordet var ryddet ut ble det servert kaffe og småkaker.

Arne.JPG 13/1-2020Så var det tid for den mer høytidelige del ar arrangementet. Nils og Roar delte ut merke og diplom til  Arne Skarseth for 35 års deltagelse i koret.(se bilde).

Nye korbrødere.jpg 13/1-2020I mange år har det vært tradisjon med en seremoni  for å innlemme nye sangere i koret. I år var det gamle ritualet byttet ut med et nytt som Kåre Magne hadde skrevet. Dette skapte latter og god stemning i salen. De som ble innlemmet var Marius, Øystein og Ola Johan. (Se bilde).

Etter den formelle delen var det klart for å la danseskoene slippe til. Det var stor stemning og full fart på dansegulvet langt ut i de små timer. Festkomiteen skal også ha en stor takk for et fint arrangement.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

tipping.jpg 20/1-2020