Julekonserten

Bilde
Felleskoret

Det ble en koselig kveld i ei pent opplyst kirke med flotte artister og bra med publikum

Vel overstått. Konserten vi har jobbet mot og gledet oss til sammen med de dyktige sangerne Magnhild og Christiane, Næren Mannskor og konferansier Ragnhild er over med bra resultat Ragnhild og koret.JPG 29/11-2019

Sjøl om vi, Brumunddal Mannskor, ikke var helt på topp i et par av sangene vi framførte får vi ta det til etterretning og komme sterkere tilbake ved en neste anledning. Hva som sviktet er ikke undertegnede kvalifisert til å uttale seg om, men spørsmålet er: var alle "skrudd på" i konkurransemodus? Generelt virket det som om en ventet på hva sidemannen skulle gjøre og dermed var usikkerheten et faktum og pressisjonen ble borte. Fasiten er enkel, alle må kunne tekst og stemme og samtidig stole på seg sjøl.

Ellers var det fin stemning hele konserten igjennom og med en storslått avslutning med "Julemotett" og "O, helga natt" framført av de to korene og med Magnhild som solist. Dette alene oppveide og rettet opp hele intrykket av konserten for undertegnede.

Bodil Ellefsæter har sendt over noen bilder og videoer. Noe er av litt dårligere kvalitet, men jeg legger ut hele albumet. Er det flere som har bilder, tar jeg gjerne i mot de.

Eva Jønsrud har sendt over noen bilder. Disse er lagt i albumet

Se her

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

Disse støtter korets arbeide med å bevare mannskortradisjonen.Program.jpg 5/11-2019