God jul

Bilde

Ja, så står jula på trappa og vil inn. Det meste av mørketida er på hell og vi går mot lysere tider. Brumunddal Mannskor er i aller høyeste grad i vigør og kan se lyst på fortsettelsen. Interesserte sangglade menn er hjertelig velkommen.

Etter årsmøtet i juni har vi fått ny ledelse. Dag, takket for seg som formann og Nils med øvrige styremedlemmer har tatt over og styrer koret mot nye opplevelser.

Gjennom året som har gått har det vært mange fine opptredener for koret. Her kan nevnes Allsangkveld sammen med Brumundkoret, 17. mai, sang i Purkdalen, Pultostmart`n på Bønnåsen, sang på Torget i Brumunddal og Hver gang vi møtes i regi av Brumundkoret. I tillegg har vi også besøkt Tømmerli og Brumunddal Bo og Aktivitetssenter. Flotte opplevelser og fin sang fra koret.

Men også triste hendelser har vi ikke unngått. Vår sangerbror, Arild døde etter en tids sykdom. Vi tok avskjed med æresvakt utenfor kirken og sang både inne i kirken og ved graven.

Oppmøtet har vært godt gjennom hele året og mot Magnoliakonserten 18. mars forventer vi full innsats. 

I dag sang og spilte vi jula inn i Veldre kirke hvor vi gjorde en flott innsats. Se og hør en liten snutt her.

Nå er det bare 1.dagsgudstjenesten i Veldre som står igjen, før vi begynner på et nytt og forhåpentlig innholdsrikt sangerår i 2019

God Jul og godt nyttår til dere alle.

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

Disse støtter korets arbeide med å bevare mannskortradisjonen: