En sangerkjempe forlater koret.

Bilde
Jens og Geir i hyggelig prat

Jens Granlien, Brumunddal Mannskors eldste sanger både i år og sammenhengende medlemsskap meddelte i dag, før vi skulle opptre i Veldre kirke, at han fratrer som aktiv sanger etter vel 52 år i 1. bassrekka og at dette ble hans siste opptreden med koret. Det er trist at han forlater oss, men han truet med å komme på enkelte øvelser - i kaffepausa - og da er du hjertelig velkommen, Jens.

Vi korbrødere forstår Jens, alt til sin tid, men med så mange år i koret og i sekken blir det en gang stopp. Slik er det bare.

Jens har vært en av de mest trofaste medlemmene i Brumunddal Mannskor i alle år. Bestandig den første til å møte opp til øvelsene for å rydde å gjøre øvingsrommet klart til de øvrige medlemmene fant det for godt å komme.

Han har vært innom de fleste vervene i korets styre, som formann, kasserer, stemmekontakt og som leder og medlem i utallelige komiteer. For sin innsats for koret ble han fortjent utnevnt til æresmedlem i 2002.

Han ga uttrykk for i sin avskjedstale at han hadde hatt det fint i Brumunddal Mannskor med konserter, opptredener i mange sammenhenger, turer i inn- og utland samt det sosiale som dette førte med seg. Han ville følge koret framover og ønsket koret mange fine år framover.

Takk for din innsats, Jens.

Sangen i kirka gikk utmerket. Det å synge i kirka 1. dag jul er en langvarig tradisjon som vi fortsatt håper vil bestå. Det er forståelig at å opptre med fullt kor på en slik familiedag skal godt gjøres. I dag var vi 22 medlemmer av 34, men med god stemmebalanse låt det bra allikevel. Vel blåst og ha en forsatt god jul.

 

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

Disse støtter korets arbeide med å bevare mannskortradisjonen: