BDIH 25år - Vi jubilerer med tur til Sälen

Bygdedanslaget i Hamar ble stiftet i 1993 og kan dermed feire at vi har holdt i hevd gamle dansetradisjoner, lært oss noen nye danser og hatt mye fint sosialt samkvem i 25 år.

Markeringen av 25års-jubileet vil foregå ved at vi reiser på tur til Grensetreff i Sälen den 21. til 23. september som arrangeres i regi av Dalaras Spelmannsförbund. Programmet for treffet er ikke klart enda men litt om opplegget i 2017 finner du i følgende lenke:sälen 2017

Vi vi vurdere å "finne på noe" for vår egen del i løpet av oppholdet, men ser dette litt an i forhold til hva som blir opplegget forøvrig på treffet.

Vi har startet på en jubileimsberetning som beskriver lagets historie mm, inkludert en del bilder, som vi håper å få gjort ferdig til presentasjon og fordeling  i forbindelse med treffet.

Vi ville sette pris på om noen tidligere medlemmer av Bygdedanslaget - og andre som har lyst på ei helg med musikk og dans - vil bli med oss på en slik tur. Ineresserte kan melde seg til Elin Bjørnsmoen på mail: elin.bjornsmoen@gmail.com eller telefon 907 84 137. Danselaget vil da besørge booking. Påmelding til Elin  Innen 15. juni.

Prisene på overnatting ved Sälens Högfjällshotell & Gammelgården i 2017 var:

Hotellrum Del i dubbelrum 1290 kr per person. I hotellrummen ingick frukost, deltagande i Spelmansstämman och grillbuffé med tillbehör exkl dryck lördag kväll.

Lägenhet  6 pers 630 kr per person.  5 pers 740 kr per person.  4 pers 740 kr per person. I lägenheterna ingick boende i lägenhet (självhushåll) med deltagande i Spelmansstämman och grillbuffé med tillbehör exkl dryck lördag kväll.

Prisene gjaldt totalt for to overnattinger fra fredag kveld søndag formiddag.

Danselagets nåværende medlemmer har signalisert at de vil overnatte i hotellrom.

 

 

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse