Skjærgårdsrittet 2010, Pulje 7

Følgende kjøreopplegg planlegges for Skjærgårdsrittet.Vi deler feltet i starten med 16 personer i rulla og 16 personer i ”bussen”.  Bussen ”SKIFTER” (rullerer) ett ”hakk” ca. hvert 2.minutt.  Personen som til enhver tid innehar fremste venstre posisjon i bussen er sjefen for bussen og er ansvarlig for rullering, samt å styre innslusing av nye ryttere i rullen.

Vi kjører med 5 radioer og mange ”nå gode og høylytte pappegøyer” i feltet, slik at god kommunikasjon ivaretas.  Vi skal kjøre tett og ikke slippe andre inn verken i bussen eller rulla.

Forbikjøring av evt. andre felt gjøres ved at kapteinen sender frem Svein Ivar for å gi melding om at vi ønsker å kjøre forbi. Når feltet foran har fått beskjed og eventuelt har lagt seg inn på en linje. Gir kapteinen 4 stk fløyte støt og vi kjører forbi. 

Ved kjedeproblemer går Bjørn-Helge og Svein Ivar bak og henter vedkommende opp igjen. Ved punkteringer er det ”game over” 

Gjør oppmerksom på at rittet er oppkjøring og at vi skal ha fokus på å kjøre fort, men kravet/forventingene til at alle bidrar og kjører sikkert og i tråd med ”statuttene” vil være prioritet nr. 1. Nå er vi samlet med bare vante ryttere og kravene til jevnhet og ”lukefri” kjøring skal ivaretas av alle. Rytter som ikke ivaretar dette blir sendt bakerst i bussen.  

Kapteinen vil prioritere at alle rytterne er med over Bildøybakken og videre minst til Ågotnes. Alle har ansvar for å gi beskjed om vi kjører for fort i bakkene. Er det for tøft fremme i rullen og du må bak å ”hvile” litt legger du deg ut av feltet når du er fremst i rullen i venstre rekken og legger deg inn bakerst i bussen. Ny person må da snarest sluses inn igjen i rullen. Personene som skal ut og inn av rulla må i stor grad selv vurderer om de ønsker å gå bak for en liten pause. Kapteinene kan også her ta ”styring” gi beskjed om at du må inn eller ut av rullen. 

Kjører vi fornuftig frem til Ågotnes har vi mange ”friske” bein som kan ta seg en tur inn i rullen og avlaste en periode. Tenker her spesielt på Bjarte, Maja, Eirik, Lars, Merethe, Tom, Arne og kanskje meg selv.

 

Pulje 7 Start kl. 11:30

Rulle

Svein Ivar Wikdahl (Radio)

Bjørn-Helge Hodneland

Rulle

Morten Didriksen

Harald Dahle

Rulle

Stig Erling Iversen (visekapt.) (Radio)

Norvald Dymbe

Rulle

Ove Veum

Geir Hovland

Rulle

Christian Hustoft

Andre Stene Johnsen

Rulle

Harald Breyholtz

Per Pahr (visekapt.) (Radio)

Rulle

Kjell HereFjord

Sissel G. Ganderudsbakken

Rulle

Ståle Arild Grimen

Inge Paulsen

Buss

Oddgeir Nygård (Kaptein)(Radio)

Lars Angell

Buss

Børge Kvingedal

Maja von der Ohe

Buss

Erik Bjørndal

Merethe Hustoft

Buss

Hans Jørgen Wiborg

Johannes Heltne

Buss

Audun Yndestad

Tom Forsell

Buss

PM Steckmest

Endre Johnsen

Buss

Knut Rasmussen

Arne Sørtun

Buss

Bjarte Andre Eide

Øystein Helle(Radio)

 Værmelding for Øygarden (Rong): http://www.yr.no/sted/Norge/Hordaland/%D8ygarden/Rong/time_for_time.html

Mvh - Oddgeir Nygård


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse