merking av flasker og bytting på matstasjon

Bilde

Det er viktig at du merker drikkeflaskene dine skikkelig, slik at hjelpemannskapene kan se hva flaskene skal inneholde og hvilken kasse de tilhører. For at merkingen skal være tydelig anbefales det at du taper rundt flasken, enten med sportstape eller malertape og så skiver informasjonen på denne. Se bilde til høyre. Følgende informasjon MÅ være på flasken.

·        Innhold (Vann, Maxim, Pro long eller Cola)

·        Ditt kasse nr (kasse XX)

I tillegg kan du gjerne merke flaskene med ditt navn og evt mobil nr. Dette om det skulle komme på avveie og senere bli gjenfunnet.

Vi anbefaler STERKT at du benytter 1 liter flasker, slik at du har med deg 2 liter på sykkelen mellom hvert stopp. Trenger du mer underveis, mellom stoppene, har følgebilen bak feltet ekstra flasker med vann. 

Ved bruk av camelbak anbefaler vi at du har to stykk camelbak med deg da hjelpemannskapet ikke rekker å fylle på  igjen på den korte tiden vi har på stoppet. De fyller dog opp i etterkant og har den klar til neste stopp.

Av erfaring anbefales det å ha minst 9 flasker totalt. To på ramma og 7 i kassen. Du har da mulighet til å sjonglere litt med hvilket innhold du ønsker å ha med deg etter stoppene. For å alltid ha muligheten til å ta to nye flasker med innholdet du hadde på sykkelen frem til stoppet, trenger du faktisk hele 12 flasker.

Ved stoppene tar du ut flaskene du har på sykkelen og plasserer dem i fronten av kassen din. Ta ut nye flasker fra kassen og plasser disse på sykkelen. (gjør dette før du gjør avtrede)


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse