Foreløpig status lag 1 og 2 Trondheim-Oslo 2014

Bilde

Basert på tilbakemeldinger, påmelding nyhetsbrev og deltagelse på vår spinning gjennom vinteren, begynner vi å få en viss oversikt over årets satsning.

 

Lag 1:

Her går ting sin vante gang, og vi vil garantert stille med et sterkt lag på startstreken lørdag 28 juni. Endelig målsetning vil bli avgjort på ryttermøte etter (relativt..) demokratiske prosesser, men erfaringsmessig vil vi nok ende opp med en målsetning på 16.50-17.50 alt etter vær og vind, smørning og føreforhold.

 

Lag 2:

Her har vi større utfordringer da vi pr dags dato har få interesserte. For å kunne skape et godt treningsfelleskap og opplegg er vi avhengig av ihvertfall 12-15 ryttere. Her er det foreløpig langt frem. Lag 2 er særs viktig for oss av flere grunner:

- Lag 2 er for mange "inngangsvinduet" til T-O felleskapet, et sted man kan få prøve seg, føle litt på nivået uten at ting går "styggfort". Her er hovedfokus å ha det kjekt sammen og å sørge for at ALLE kommer trygt frem til Oslo.

-Ref forrige punkt er lag 2 rekruttlag for lag 1, en rekruttering som skal sikre etterveksten og produsere fremtidige ryttere til første laget.

- Lag 2 bidrar i stor grad til felleskapet i form av på trening og det sosiale som er viktig for oss som driver med dette.

 

På bakgrunn av dette håper vi fortsatt å kunne rekruttere nok ryttere til enda en gang å kunne lage et godt og sosialt opplegg for alle. Vi oppfordrer således ALLE til å kjenne sin besøkelsestid, motivere venner og kjente, videresende FB-oppdateringer og annet kreativt for å samle troppene.

 

Endelig avgjørelse på om vi satser på 1 eller 2 lag vil bli fattet månedskiftet februar/mars

 

STÅ PÅ GODTFOLK!

 

 

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse