Bestilling av vindvest

Bilde

For alle dere som skal sykle Trondheim - Oslo, så har vi laget en egen vest som skal benyttes av disse rytterene. 

Har du meldt deg på rittet, men er fremdeles i tenkeboksen, anbefaler vi likevel at du bestiller inn vesten. Om du ikke kommer til å benytte den, legger vi den ut for salg her på hjemmesiden, slik at du blir kvitt den.

Vindvesten er den enkleste måten for oss å uniformere oss på. Vesten vår er i motsetning til klubbvesten utstyrt med 3 stk lommer på ryggen. Vindvesten er også praktisk i den forstand at du kan ta den av deg å hive på deg en regnjakke, for så å ta på deg vindvesten utenpå og ha god tilgang på lommene. Det er også viktig at følgebilen kan se vesten og startnr ditt. Dette fordi vi ofte får innblanding av andre ryttere på vei til Oslo.

PS! Vinvesten er "påbudt" for alle rytterne og dette inkluderer gjesteryttere utenfor klubben. Gjesteryttere kan forøvrig bruke eget klubbtøy utover dette. Dette for å fremme egen og andres sikkerhet. 

Husk minst en str opp, siden dette er italienske størrelser. Er du litt i tvil mht størrelse, kan du prøve disse på BOA sykler. (strørrelsene er det samme som for klubbens egen vindvest)

Du går inn på følgende side for å bestille vesten: http://www.klubbinfo.no/bckto/vindvest.html

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse