Merking av flasker og bytting av flasker på matstopp

Bilde

Det er viktig at du merker drikkeflaskene dine skikkelig, slik at hjelpemannskapene kan se hva flaskene skal inneholde og hvilken kasse de tilhører. For at merkingen skal være tydelig anbefales det at du taper rundt flasken, enten med sportstape eller malertape og så skiver informasjonen på denne. Se bilde til høyre. Følgende informasjon MÅ være på flasken.

  • Innhold (Vann, Maxim eller Cola)
  • Ditt kasse nr (kasse XX)

I tillegg kan du gjerne merke flaskene med ditt navn og evt mobil nr. Dette om det skulle komme på avveie og senere bli gjenfunnet.

Vi anbefaler STERKT at du benytter 1 liter flasker, slik at du har med deg 2 liter på sykkelen mellom hvert stopp. Trenger du mer underveis, mellom stoppene, har følgebilen bak feltet ekstra flasker med vann. Vi anbefaler IKKE bruk av Camelback og velger du å bruke disse, kan du ikke påregne at hjelpemannskapene etterfyller disse.

Av erfaring anbefales det å ha minst 9 flasker totalt. To på ramma og 7 i kassen. Du har da mulighet til å sjonglere litt med hvilket innhold du ønsker å ha med deg etter stoppene. For å alltid ha muligheten til å ta to nye flasker med innholdet du hadde på sykkelen frem til stoppet, trenger du faktisk hele 12 flasker.

Ved stoppene tar du ut flaskene du har på sykkelen og plasserer dem i fronten av kassen din. Ta ut nye flasker fra kassen og plasser disse på sykkelen. (gjør dette før du gjør avtrede)


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse